kaYzer Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/KrejzoleQYT/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/tetsuya_kurokoas Nick oskarżonego: Tetsuya Opis sytuacji: Nadużywanie uprawnień administratora : @ Tetsuya daje mi bezpodstawnego muta na 360 minut gdy powiedziałem : "Nie gadaj już tyle bo nikt cie nie chce słuchać". Chwilę przed nadaniem mi muta dostałem ct bana na 30 minut gdyż Tetsuya miał życzenie i się spłakał że nie chciałem się zgodzić na jego życzenie. Chciałbym dodać ze Tetsuya jako jedyny admin dał mi bana/muta w ostatnich 7 dniach gdyż zawsze mu coś nie pasuje. Serwer:CS:GO Jailbreak Dowody: Godzina 19:40 około nie pamiętam mapy 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 (edytowane) Potwierdzając powyższe fakty. Chce dodać kilka zdań od siebie Admin Tetsuya notorycznie faworyzuje osoby z mutacją np. osoba z mutacją wyzywa kogoś nie dostaje muta. Osoba bez mutacji obrazi kogoś automatycznie dostaje muta. Admin Tetsuya przeszkadza w prowadzeniu np. ktoś prowadzi i admin tetsuya wtrąca się w zdanie i gdy warden chce dalej poprowadzić ten mówi do niego zamknij się bo ci wstawię muta. Jestem za zdegradowaniem Admina Tetsuya z funkcji admina. Edytowane 6 Lipca 2020 przez Offnest dodanie zdania. 1 3 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przez SK4N3R, 6 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 @ UnBan Team@ AntiCheat Team 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) 24:07 - Tetsuya ma życzenie. Krejzoleq na nic się nie zgadza nawet na same knife fight. 25:05 - Krejzoleq dostaje ctbana Między tym się kłócą o tego ctbana. 25:40- - "Nie gadaj już tyle bo nikt cie nie chce słuchać"<----Krejzoleq dostaje muta za prowokacje na 6h @ SK4N3R Edytowane 19 Lipca 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi