Terminator Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Terminator Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem aktywny na serwerze, większość ludzi mnie na nim zna więc raczej nie będzie nie porozumień , a szczególnie chciałbym pomóc nowym graczom którzy przychodzą na serwer Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Nie zajmowałem się Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 13-23 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[Wolfs] Terminator/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Pan_Terminator/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 1 Lipca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) + aktywność w ostatnim tygodniu - wiek Chciałbym zauważyć, że w ostatnim tygodniu kandydat miał bardzo wysoką aktywność, średnio ponad 2h dziennie. Niestety, nie znam zachowania kandydata. Jeśli było ono nienaganne, to jestem jak najbardziej na Ostatnie podanie było złożone 8 dni temu. Edytowane 1 Lipca 2020 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 +sm +Wiek +Aktywność Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Tak +staż na serwie +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Na tak +aktywność +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Na Nie!!! -mutacja -wiek -doświadczenie -nieogarnięty 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 +sm +jest tylko 6 adminów i 1 major admin na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Na tak +wiek +aktywność +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 +aktywność -/+ mutacja -wiek -/+SM -doświadczenie Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 +aktywność tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Do trzech razy sztuka na TAK +ogar +czas spędzony na serwerze +mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Niech stracę na - Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwutygodniowy okres próbny. Edytowane 2 Lipca 2020 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi