Mikru Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nick: Mikrusik Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymac admina?: Na serwerze brakuje adminow. Dziwnie to brzmi jak mowimy o JB ale w ostatnim czasie troche adminow odeszlo. Dochodzi ciagle do sytuacji gdzie gracze naduzywaja itd. co widac po dziale Skargi. Z doswiadczenia wiem, ze nie jest latwo upilnowac serwer na ktorym siedzi ponad 20 osob wiec chcialbym pomoc adminom. Doswiadczenie w adminowaniu: Mialem juz admina na JB przez kilka miesiecy. Jak dlugo gram w CS:GO?: Ponad 2100 godzin W ktorych godzinach najczesciej gram na serwerze?: Ciezko okreslic teraz ferie wiec kiedy chce a tak to po 17 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[SHREK] Mikrusik/137.74.7.15:30050/ Znajomosc SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198193060497/ Mikrofon: Owszem Kontakt: Steam, Fb, ts3 Czy przeczytales regulamin admina?: Tak Tak wiem ze dopiero co rezygnacje skladalem ale bylo to spowodowane sprawami rodzinnymi i nie wiedzialem ze tak szybko wszystko sie ulozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jestem na tak, przyjmujcie to z bomby @ tos1ek@ Yamakashi świetnie się sprawował podczas gdy był adminem, a adminów ostatnio brakuje po tych rezygnacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nie było z Tobą problemów TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Mikrus i znowu admin? -rezygnacja jestem na NIE! Oczywiście że na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 na tak jedyn z nie licznych <16 lat ktory cos ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Mikrusik był bardzo dobrym adminem i żeby tak zostało. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 10 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi