xEasy66 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): xEasy66 Wiek: 15 w październiku Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem aktywnym graczem i często jak wchodzę na serwer nie ma Admina a chciałbym temu zabiec. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Bylem raz adminem na innej serwerowni Jak długo gram w CS:GO?: Rok W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15 - 24 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/[DNK] xEasy66/185.30.124.110:30000/https://www.gametracker.com/player/[DNK] xEasy66 | ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/https://www.gametracker.com/player/[DNK] Groszek Grześ | ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198393432378/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Na Tak, Kerowany W Lolu - mutacja +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 -/+ aktywność -mutacja +brak adminów na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Można dać szansę +/- aktywność +na dr zawsze potrzeba admina 😉 Tak (okres próbny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 -mutacja +wiek Powiecmy szczerze będziesz się bał dawać muty/gagi/bany dla graczy. Nie znasz wszystkich A prędzej czy później psycha ci siądzie bo Cię wyzywać będą tak jak było już z jednym adminem (ehem Asko) jedno z tych. Na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 jak na taki wiek to raczej osoba spokojna z tego co zauważyłem, nie jest toksyczny w stosunku do innych ani nie wdaje się w jakieś kłótnie doświadczenie to żaden problem, gra często to się na spokojnie nauczy, w końcu zawsze może się zwrócić do innych adminów o pomoc +brakuje adminów a jak będą kłopoty to zawsze dengu stoi otworem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 -zachowanie -sb - wiek NA NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Na tak +wiek +/- sm -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Aktywność taka średnia, oraz ten 3 Gt na którym grałeś na serwerze i robiłeś młyn wraz z innymi osobami dlatego na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Na nie +/-Aktywność -mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Na tak +Spokojny +Ogarnięty = Doświadczenie od czegoś trzeba zacząć + Żaden admin nie jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Tak +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 -aktywnosc Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Na NIE -Wiek - SB -Mutacja +/- Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiboo9 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 NA TAK +/- wiek +aktywność - mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 ja jestem na TAK :D -mutacja +sm +aktywność +jak na swój wiek ogarnięty +mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoPak Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Jestem na Tak bo jest tez w Rudy Gang -Mutacja +aktywny ++umie pomoc +jak na swój wiek ogarnięty +mało adminów Edytowane 27 Czerwca 2020 przez RudaKotwicaPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 +aktywność +/- sm +spokojny TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Ani razu cię nie słyszałem Grasz na 2 nickach Z tego co kojarze to mało miły ;/ Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 27 Czerwca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 - wiek - mutacja + aktywność + brak aktywnych adminów Na Chociaż bez mutacji może być ciężko - gracze nie mają szacunku do osób (a tym bardziej adminów) którzy nie przeszli mutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsh Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Na NIE -Wiek - SB -Mutacja +/- Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 -wiek -mutacja -sm +/-aktywność nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Okres próbny na tak -/+ aktywność +Brak administracji -sm -mało przekonujące podanie +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Na tak, dobry allegrowicz + ogarnięty + kulturalny + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravooo Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 +aktywność +ogarnięty jak na swój wiek -mutacja Na Tak (okres próbny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi