SK4N3R Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nick: SK4N3R Imię: Paweł Wiek: 21 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: jestem już z Wami jakiś czas- myślę więc, że można mi zaufać; umiem dokładnie i rzetelnie rozpisywać demko- można to sprawdzić na starym forum, gdzie kilka razy rozpisywaniem się w skargach, jako osoba bezstronna. Nigdy nie byłem na tym stanowisku a chciałbym spróbować czegoś nowego, zobaczyć jak to wygląda. Doświadczenie w ocenianiu demek: jw Jak długo gram w CS:GO?: będzie już kilka lat- godzinowo coś z 1900h Ile czasu poświęcam na forum: nigdy jakoś nie liczyłem tego specjalnie- na pewno kilka godzin; teraz od drugiego semestru mam czas na rozpisywanie demek wieczorami. z resztą na pewno umialbym podzielić się obowiązkami z resztą UBT Znajomość SM: 3/10 Identyfikator Steam: STEAM_1:1:33105072 Kontakt: steam, TS3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 +wiek +ogarnięty Nadajesz się na to stanowisko, jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 ++wiek +ogarnięty +dobry miły chop Jestem na TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 +wiek +ogarniety +bardzo mily i pomocny +kulturalny +podanie jest swietnie napisane +lysy Zdecydowanie na tak, najlepszy kandydat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 w r e s z c i e ktoś, kogo kretynem za bardzo nie mozna nazwać chce go 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Zdecydowanie na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 +ogarnięty +wiek Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Jestem na Tak, na takie podanie czekałem Edytowane 10 Lutego 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Oczywiście, że na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 SK4N3R na UBT? Wiadomo, że na tak. +ogarnięty +kulturalny +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ogólnie to wymagania spełniasz Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Zdecydowanie na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jestem na tak : -dusi grosz -cham 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Lepszego kandydata nie znajdziecie. Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Na tak +pomocny +miły +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Pozytywne Tak Powody powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Kandydat idealny NA TAK!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Najlepszy kandydat na to stanowisko, zresztą jak na wiele innych Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Najlepszy Kandydat NA TAK !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Lepszy będzie @ Havke Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wielkie TAK +łysy +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Pewnie ze na tak +ogarnieta bardzo osoba + mily + lubiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi