raven Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Nick: raveN Nick oskarżonego: gXX/wfff Opis sytuacji: Multikonto/Złamanie regulaminu forum. Dowody: logi z czatu i screeny z cb. https://forum.arenaskilla.pl/profile/60-wfff/ (pewnie nawet ip te same co na drugim koncie) https://forum.arenaskilla.pl/profile/560-gxx/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Zapomniałem o tym screenie, a no i @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gXX Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Moim zdaniem ta skarga nie ma sensu Po 1. Jezeli dostalbym bana na 1 koncie i zrobił drugie to rozumiem ale takie zdarzenie nie miało miejsca Po 2. Z drugiego konta nie dawałem odpowiedzi pod swoimi postami ani reputacji z jednego konta na drugie, czyli nie czerpalem z tego zadnych korzyści Myślę ze ban za takie cos to troche śmieszne. I chyba masz nudne zycie troszke jak przywalasz sie o takie sprawy? po otrzymaniu rangi "początkującego moderatora" troszke odbija w główce. Tyle z mojej strony. Essa Edit. Połącz sobie dwa posty w 1 bo zaśmiecasz forum. Edytowane 10 Lutego 2019 przez gXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 5 minut temu, gXX napisał: Moim zdaniem ta skarga nie ma sensu Po 1. Jezeli dostalbym bana na 1 koncie i zrobił drugie to rozumiem ale takie zdarzenie nie miało miejsca Tu nie chodzi o dostanie bana, zakazane jest po prostu posiadanie multikonta, a ty startujesz nawet na admina z tego multikonta, możesz chcieć odwalić coś, co pozbyło by Cię admina na drugim koncie, więc założyłeś nowe? Pozdrowionka. 5 minut temu, gXX napisał: Po 2. Z drugiego konta nie dawałem odpowiedzi pod swoimi postami ani reputacji z jednego konta na drugie, czyli nie czerpalem z tego zadnych korzyści a to to co? "Bardzo fajny pomysl" tylko po to, aby propozycja miała większe szanse na bycie przyjętą. Trochę żałosne zachowanie. 6 minut temu, gXX napisał: Myślę ze ban za takie cos to troche śmieszne. I chyba masz nudne zycie troszke jak przywalasz sie o takie sprawy? po otrzymaniu rangi "początkującego moderatora" troszke odbija w główce. Tyle z mojej strony. Essa Ban za takie coś to nie jest coś śmiesznego, dostaniesz bana tylko na multikoncie, żeby było wiadomo, że wf i gxx czy jakikolwiek nick sobie wymyślisz to ta sama osoba w przypadku, jakbyś coś odwalił. I nie, nie mam nudnego życia koleżko 8 minut temu, gXX napisał: Tyle z mojej strony. Essa Szerokiej drogi, może zmądrzejesz kiedyś i głupie pomysły odejdą ci z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gXX Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Z tego co wiem to nie tylko ja startowalem na admina z multi konta. A tego juz nie wylapaliscie co? Ciezko ruszyć pustą główką? A i skoro sie tez przyczepiliscie o wyzwyska którymi rzucalem w graczy na serwerze, to ciekawe czemu @ krvl_adri nie wytkneliscie tych wyzwisk pod podaniem. Troche faworka ze mnie cytowaliscie jak obrazalem a jego nie? Ale nie mam zamiaru sie bronić. Przyznaje sie do posiadania mk chcecie to banujcie Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi