yohny Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Nick: yohny Wiek: 15 (16 - 27.06) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ostatnio wbiłem sobie na Jailbreaka i bardzo spodobał mi się gameplay, dlatego zacząłem grać codziennie. Myślę, że jeśli otrzymam admina na serwerze zapanuje uczciwość a nie dawanie kar w zależności czy kogoś lubimy czy nie. Jestem aktywny, staram się być pomocny choć czasem odpowiem na jakies prowokacje, są wakacje więc myślę, że dałbym radę z adminem na 2 serwerach (jb i drv2) cały czas uczę się prowadzenia i zawsze kiedy mam okazję wchodzę do CT, dlatego potrafię rozróżnić freekille, prowokacje i inne istotne sytuacje które powinien rozróżniać admin jb Doświadczenie w adminowaniu: myślę, że około 1,5 roku. cały czas staram się udoskonalać moje możliwości Jak długo gram w CS:GO?: około 3,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w godzinach 9-15 i 17-22 Link GT: *klik* Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: niestety nie (w trakcie) nie mam jakoś piszczącego głosu Czy przeczytałem regulamin Admina?: ta, było czytane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Niestety nie widziałem Ciebie na serwerze ale wydajesz się ogarniety +Doswiadczenie +Aktywność +Sm +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 -mutacja -zachowanie -nie widziałam w ct Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Na tak +sm -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) na nie prowokuje brak mutacji- nie ogarnia ct- drze sie - sm Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Dakar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 nie Trochę cię znam i wiem że ci psycha siądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Na tak +ogar +aktywność +sm (chciał bym to zobaczyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Poradzi sobie Na tak +wiek +aktywność +sm -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 nie -dzisiaj chciałeś być śmieszny pisząc na czacie "kacpel" po czym dostales gaga na 60 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 1 minutę temu, kacper napisał: nie -dzisiaj chciałeś być śmieszny pisząc na czacie "kacpel" po czym dostales gaga na 60 min To jest argument do tego czemu nie miałby dostać admina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Nie, Dziś prokowales gracza o nicku "kacper" I dostałeś gaga (masz admina na drv2, halo brizo?)A jako że piszesz podanie na admina powinieneś dawać wzór dla graczy -jest już wystarczająco adminów ja jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 6 minut temu, Offnest napisał: To jest argument do tego czemu nie miałby dostać admina ? Spam?? Ogl to jestem na nie. Nie wydaje mi się abyś ogarną ten chaos, ponieważ wydaje mi się że jak byłeś na serwerze To nie zauważyłem w tobie czegoś takiego, abyś bez problemów dal rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 na nie -prowokacja w stronę kacpra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
019466590778561048572610 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Na nie -kultura -mutacja -wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Nie Prowokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figo Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Na tak +ogar +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Na nie Jeszcze nie znasz dokładnie regulaminu, w ct też cię nie wiedziałem. Pograj jeszcze trochę i wtedy próbuj podanie składać +sm "Myślę, że jeśli otrzymam admina na serwerze zapanuje uczciwość a nie dawanie kar w zależności czy kogoś lubimy czy nie" Edytowane 23 Czerwca 2020 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Jestem na nie . Nie kojarzę cię z serwera , jedynie co słyszałem o tobie to nie fajne rzeczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 na nie -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi