Nastkaa Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Nick: 'Nastkaa Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem osoba bardzo aktywna , miła która zna regulamin jak i ogarnia ct. Jestem osoba pomocna , która często pomaga innym gracza na jb. Często zdarza się sytuacja ze są osoby które strasznie naduzywaja , prowokuja jak i wyzywaja innych graczy w większosci momentach upominam ich i pomimo braku permisji admina staram się utrzymać porządek na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Kiedyś miałam admina na kilka miesięcy Jak długo gram w CS:GO?: około 5 lat ( 3,360 godz ) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 22-5 , zdarza się tez ze gram w godzinach popołudniowych Link GT: https://www.gametracker.com/player/[GITY] 'Nastkaa/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2-3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/nastuniaa/ Mikrofon:Tak Mutacja głosu: Nie , jestem dziewczyna Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) na tak - aktywność - ogarnia ct - ogarnia regulamin - pomocna Edytowane 20 Czerwca 2020 przez hajd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Na Tak +aktywność +Miła dla ludzi +ogarnia ct +zachowanie Poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 +ogarnia +miła +zna regulamin +ludzie ją znają +aktywna No Po prostu się nadaje Głos: Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 +Wiek +Aktywność Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 -aroganckie zachowanie, ktoś coś powie źle to odrazu będzie mut lecieć będzie faworyzowac. +wiek -myślę że dziewczyny na admina zły pomysł. Na nie 1 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 +Wiek + Życie na JB + Dziewczyna +Ogarnia CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Na tak + ogarnia ct + gra późno gdy nie ma adminów + ogarnia regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Już teraz ma posłuch u graczy którzy mają choć trochę szacunku do kobiet nie mając admina. Jeśli ktoś ma z czymś problem lub nie jest do końca pewien Nastka zawsze pomoże co wskazuje na doskonała znajomość regulaminu. Zawsze uprzejma i miła, nawet gdy ktoś ją obraża czy prowokuje. Myślę że Nastka będzie bardzo dobrym adminem i jestem jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
? KriSu ? Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 +wiek +doświadczenie +ogarnianie ct i ogarnie stulejarzy co piszą dodaj mnie do znajomych haha Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Polecam tego allegrowicza. A tak poważnie + ogarnia ct + jb życiem + znajomość regulaminu + pomocna Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SadDragon1337 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Na tak + pomocna + gt + znajomsc regulaminu +/- sm + spokojna + ogarnia ct Edytowane 21 Czerwca 2020 przez SadDragon1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 38 minut temu, Gniewko napisał: -myślę że dziewczyny na admina zły pomysł. myślę że każde twoje pisanie = głupta + doświadczenie + ogarnia ct tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
019466590778561048572610 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Tak +wiek +kultura +znajomość regulaminu +/- sm +granie o później godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 50 minut temu, Gniewko napisał: aroganckie zachowanie, ktoś coś powie źle to odrazu będzie mut lecieć będzie faworyzowac. Napewno nie będzie robić jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 +gt +gra w porach nocnych +dziewczyna +/- wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Już wiem skąd te wszystkie głosy na tak , a ja powiem - Będzie fawora, kiedy ktoś coś do niej powie - To że nie ma adminów a ona będzie to nic nie znaczy + ogarnia ct + doświadczenie +Zna regulamin +sm Gdybym był chamski, bym powiedział nie Ale powiem TAK , bo cię lubię, jakiś admin kobieta się przyda, wiem jak to wygląda bo Sadystka była tutaj adminem i nie było źle. Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Belti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 +Ogarniasz +Z tego co mi się wydaję będziesz potrafiła ogarnąć burdel na serwerze +jb_dust2_v50 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krossx11 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Czy Nastka poradzi sobie w roli Admina JB? Z pewnością nie można jej zarzucić braku znajomości regulaminu, sytuacje które miały miejsce na serwerze, temu potwierdzą. Niejednokrotnie Nastka reagowała szybciej ode mnie aby pomóc w zrozumieniu regulaminu bądź konkretnego punktu w nim, aby zapobiec nieprzestrzegania regulaminu. Czy poradzi sobie z osobami toksycznymi, wulgarnymi? Przypuszczam że każdy gracz spotkał się z tak zwaną "stuleją" na serwerze chociaż raz, osoby te są najczęściej samotne, nie mają nic do stracenia, lecz gdy pojawi się osoba płci żeńskiej, wtedy stają się wielkimi podrywaczami, nie piszę tu o osobach które się grzecznie witają, bądź pytają co u danej dziewczyny słychać bo uważam to za zachowanie kulturalne i miłe, wypisując bądź używając mikrofonu, mówią czego to by jej nie zrobili, jacy oni nie są, a najczęściej po zignorowaniu ich zalotów kończy się na zwykłym chamstwie i pokazywaniu niedojrzałości poprzez wyzywanie, ale do czego pije, może lecz nie musi się to kończyć na faworyzowaniu graczy w różny sposób, od """"przypadkowego""" zabicia do niesłusznych banów, mianowicie "jestem za" żeby karać takie buractwo, ale tylko wtedy gdy na to zasługują i mam złudną nadzieję że te osoby poprawią swoje zachowanie. Osobiście uważam że Nastka nie pozwoli się sprowokować i zachowa zimną krew w takich sytuacjach, ale jesteśmy tylko ludźmi i każdy może mieć gorszy dzień. Jak wygląda sytuacja, gdy Nastka jest w CT i prowadzi rundę? Rundy są prowadzone kreatywnie, zgodnie z zasadami obowiązującymi na serwerze, jest wyrozumiała, stara się aby jak najwięcej osób się bawiło na zabawach. Nastka jest osobą sympatyczną, miłą, wyrozumiałą, cierpliwą, kiedy trzeba jest stanowcza, i dzięki temu, w mojej opini poradzi sobie w "byciu" adminem. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 +wiek +będzie ktoś ogarniał stulejarzy +aktywność -sm +/-doświadczenie Można dać okres próbny Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Tak +wiek +/-sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Na tak Wiek+ Ostatni admin ehhhm Domcia wogle nie mogła ogarnąć nie wiem jak ty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Na tak +wiek +doświadczenie +aktywność +znajomo#ć regulaminu +ct +/- sm Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Briz0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Jestem na tak bardzo dobra aktywność, myślę, że nie będzie faworyzacji z jej strony, czasami zachowanie do poprawy, no i jako, że jest dziewczyną na arenie to żeby psycha nie siadła za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 10 godzin temu, Gniewko napisał: myślę że dziewczyny na admina zły pomysł. Coś wątpie, że "myślisz". Na tak +wiek +aktywność 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi