Piotrek101 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: [CLIQUE] Piotrek Wiek: Mam 19 lat. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: To podanie nie jest moją pierwszą próbą . Ostatnie podania były odrzucane z powodu toksyczności mojej osoby , no i tak jak było wspomniane miałem parę mutów oraz gagów w kwietniu ,które były wypominane mi podczas rekrutacji. Po tej przerwie od ostatniego pisania podania mam nadzieję , że zostało mi to w końcu zapomniane i dlatego piszę podanie. Na serwerze często panuje bałagan.Głównie młodsza grupa wiekowa często nadużywa mikrofonu czy łamie regulamin będąc w CT,co buduje przez to napiętą atmosferę , która nie sprzyja grze. Swoją kandydaturą wiem , że mógłbym pomóc w rozwoju serwera jak i atmosfery na nim panującym. Doświadczenie w adminowaniu: Jedyne doświadczenie w adminowaniu to JB ArenySkilla z 1.6 CS - nie gram na innych serwerach oprócz JB Areny. Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 5 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Godziny w których gram są różne. Zależy od czasu wolnego. Najczęściej jest to pora ranna i wieczorna. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Clique] Piotrek/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/Piotrek/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Piotrek101/ Mikrofon: Tak posiadam. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście. Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Piotrek101 Naprawienie linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Pod ostatnim podaniem dałem ci NIE teraz nie wiem jakie masz zachowanie +wiek +sm +staż -zachowanie, ale przy ostatnim podaniu! Okres próbny max. 1 okres próbny to nie głos na tak/nie Przez SK4N3R, 18 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Nie -aktywnosc -piszesz podania co tydzień a zachowania nie zmieniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Na tak +poprawiłeś swoje zachowanie Proponuję okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 na nie dawno cb nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Tak Wiek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Na NIE -zachowanie -faworyzuje graczy po Ct -ci co ci piszą że poprawiłes zachowanie fakt może poprawiłes bo wchodziłes na 30min I nic nie mówiłeś więc XD. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) Aktywność 2 dni przed napisaniem podanie na admina - są aktywniejsi Admini juz -twoje ct jest eh +wiek NIE Edytowane 18 Czerwca 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Na nie -aktywność -faworka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SN4JP3R Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Na nie -aktywność -piszesz kolejne podanie (które pewnie zostanie odrzucone jak inne) a to o czymś świadczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 No to gt takie sobie Jak jestem na serwerze to dobrze się zachowujesz +sm Na tak, na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Na NIE -zachowanie -faworyzuje graczy po Ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zobaczymy co z tego będzie. Okres próbny 3 tygodnie. Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi