Kostek* Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nick: Kostek*Wiek: 14Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ostatnio odeszło dużo adminów, a gracze wyzywają się tylko jeżeli mogą, gdy nie ma admina. Wchodzą do CT bez mikrofonu robią FK, nie chca prowadzić lub daja nie zgodne polecenia z regulaminem sieci.Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata, miałem 4 konta.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Weekend (7-11,15-19), Pon-Pt (16-19)Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Banda] Kostek*/137.74.7.15:30050/ Ostatnia nie obecność jest spowodowana tym, że miałem słaby internet i nie szlo sie polaczyć z serwerami CS:GOZnajomość SM: 3Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198875441066/Mikrofon: TakKontakt: Steam,Ts3,DiscordCzy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Kolejny wspaniały kandydat również tu jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na tak ale popraw aktywnośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Chuja już widzę te 14 lat XD NA NIE Edytowane 9 Lutego 2019 przez Strusiuuu 1 5. W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko wobec kandydata(czy jest się ,,za przyjęciem", czy przeciw niemu). Spam. Przez raven, 9 Lutego 2019, edytowane 9 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na tak przydadzą się nowi admini 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Spoko morda ale popraw aktywność narazie na nie, popraw aktywność i masz na tak Edytowane 9 Lutego 2019 przez AppleJack 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Dopisalem, ze na nie wiec o co chodzi rejfen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Popraw aktywność! Na TAK ale mam obawy ,okres próbny będzie najlepszym rozwiazaniem. Edytowane 9 Lutego 2019 przez MefisTo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) na tak wspanialy kandytat Edytowane 9 Lutego 2019 przez GoDeR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na tak. Przyda się odopwiedzialny admin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na nie -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 na nie -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Aktywność nie powala, poza tym nie będę administracji jak na razie zapełniam graczami o młodym wieku, bo wiadomo, że bywa tak, że można zbyt emocjonalnie podejść. Niestety nie ma takiego zapotrzebowania na chwilę obecną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi