H3AD Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Link do steam: /id/h3adzik Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/tetsuya_kurokoas/ Nick oskarżonego: Tetsuya Opis sytuacji: Strzelał, przestał strzelać, czekał specjalnie aż ktoś mu wejdzie pod celownik żeby go strzelić dokładnie widział że nikogo w secrecie nie ma. Zabił szopa który tam po prostu stał i nic nie robił, mnie kiedy się ustawiłem przed nim kiedy przestał strzelać. Celowe fk, myśli ze jak ma admina to może wszystko robić... Serwer: JB Dowody: 2:0 początek rundy. 13:41, 16 czerwca. jb_boxer_th Edytowane 16 Czerwca 2020 przez H3AD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Celowe freekille to nie były, ponieważ skanując z awp nie mogę dać full auto tylko to są strzały pojedyncze. A co do tego "szopa" jeżeli stoi przy secrecie mogę go zabić. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Head specjalnie podchodziłeś pod jego linię strzału. Widziałeś że skanuje sicret to po co się mu tam pchasz ;p. Uważam że specjalne wchodzenie pod celownik nie jest fk. Szopa zabił za to że stał w obrębie sicreta, jednak był on zamknięty więc nie musiałeś go Tetsuya zabijać. 1fk-ostrzeżenie Oczywiście cała decyzja należy do @ SK4N3R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi