Wichura Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Nick : Wichura Wiek : 17 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina : Jestem opanowaną osobą, staram się nie wyzywać oraz nie obrażać innych graczy. Głównym powodem dla którego staram się o takowy "stołek" jest chęć nauki grania jako admin. Jeżeli chodzi o aspekty serwera to wydaje mi się że z większością graczy bez problemu potrafię się dogadać, przegrałem na nim trochę powyżej 200h i faktycznie bywały momenty że żałowałem że chociaż nie spróbowałem napisać tego podania wcześniej. Doświadczenie w adminowaniu : Niestety nie posiadam doświadczenia jeżeli chodzi o bycie adminem na innych serwerach (chyba że minecraft się liczy heh), więc cała moja wiedza potrzebna do zajęcia takiego "stołka" pochodzi z różnych poradników. Zdaję sobie sprawę że może to nie wystarczyć, dlatego bardziej zależałoby mi na czymś w stylu "okresu próbnego". Dodając do tego fakt mojej aktywności która faktycznie niekiedy sięga nawet 400 minut / dzień myślę że będę miał wystarczająco dużo okazji aby takowe nabyć. Jak długo gram w CS:GO : Trochę ponad 5 lat (3,5k godzin) W których godzinach najczęściej gram na serwerze : Różnie, ale przeważnie są to godziny nocne / wieczorne (22-4) Linki GT : 1. https://www.gametracker.com/player/[ORC] Wichura/137.74.7.15:30050/ 2. https://www.gametracker.com/player/Wichura/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM : 3 Link do profilu Steam : https://steamcommunity.com/id/Wichura21/ Mikrofon : Tak Mutacja głosu : Tak Czy przeczytałem regulamin Admina : Jak najbardziej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 nie -sm -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na tak +wiek +staż w csgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 +/- gt +wiek -sm -doświadczenie Jestem myśli że nowi co nigdy admina nie mieli nie nadają się na to stanowisko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 11 Czerwca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 +staż w CS:GO +++Aktywność na serwerze (ponad 150h!) +Na JB admini zawsze się przydadzą Kiedyś musi być ten pierwszy raz, Czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Z czego wiem i słyszałem w cT nie ogarniasz - Wiek+ GT +/- 1 Nie zająłeś żadnego stanowiska w podaniu Przez SK4N3R, 11 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 myśl, że okres próbny tak +aktywność -sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 +nawet ogarnia ct +zachowanie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 na tak +opanowany + Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 +wiek +ogarnia ct +aktywność +zachowanie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Dałbym na okres próbny - na tak +aktywnosc +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Okres próbny +/-sm +wiek +aktywnosc tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na tak +wiek +aktywność +opanowany +ct +/- sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 +wiek +aktywność Można dac szansę na okres próbny. Na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na tak +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na tak +wiek +aktywność +opanowany +ct +/- sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sham0n Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Na tak +Wiek +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Na TAK +sm +wiek +fajnie prowadzi -czasem cie tylko widze -brak doświadczenia w roli administratora ale zawsze musi być ten pierwszy raz [; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToxiC905 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Na TAK +aktywność +wiek +opanowany -Popracuj troche nad prowadzeniem w CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) +0sb +wiek -brak doświadczenia Okres próbny 'tak' Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Okres próbny- 2 tygodnie Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi