Aliq Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nick: cavski Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Powinienem otrzymać admina, gdyż chciałbym pomóc. Po wielu usłyszanych przeze mnie opiniach o teraźniejszej administracji, skusiłem się na spróbowanie i pomoc w utrzymaniu porządku na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: nic Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 22-8, 13-20 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[USA] cavski/137.74.7.15:30050/ | https://www.gametracker.com/player/cavski/137.74.7.15:30050/ (ten tylko pokazuje ze zagralem jeszcze troche wiecej niz te 15h) Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/cavvvski Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na tak +widzę cie często +ogarnięty -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na nie - wiek - doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 -Mało rozpisane podanie -Doświadczenie +Wiek +Aktywność +SourceBans, 0 Commbansów/Bansów na Jailbreak, tylko 3 na retake's. Brzmi dobrze +Widać po twoich skargach, że coś tam ogarniasz Doświadczenia nabierzesz, większość dobrych adminów na Jailbreak zaczynało bez doświadczenia. Jestem na tak, chciałbym cię zobaczyć jako admina. Zmieniam zdanie @ SK4N3Rplz połącz -Griefowanie serwera na innych kontach -Vac ban -Z 60 kar do nadania na mulitkontach -Specjalne łamanie regulaminu, postępowanie w ten sam sposób co Krzychu. Na nie. Próbowałeś mnie przechytrzyć hajd Spoiler Nie udało ci się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na Tak +wiek +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na tak +wiek +aktywność -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nie -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 +Doświadczenie +Wiek -GT Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 3 godziny temu, Matysiak napisał: -Mało rozpisane podanie -Doświadczenie +Wiek +Aktywność +SourceBans, 0 Commbansów/Bansów na Jailbreak, tylko 3 na retake's. Brzmi dobrze +Widać po twoich skargach, że coś tam ogarniasz Doświadczenia nabierzesz, większość dobrych adminów na Jailbreak zaczynało bez doświadczenia. Jestem na tak, chciałbym cię zobaczyć jako admina. Zmieniam zdanie @ SK4N3Rplz połącz -Griefowanie serwera na innych kontach -Vac ban -Z 60 kar do nadania na mulitkontach -Specjalne łamanie regulaminu, postępowanie w ten sam sposób co Krzychu. Na nie. Próbowałeś mnie przechytrzyć hajd Pokaż ukrytą zawartość Nie udało ci się Matysiak i jego choroby ..... (:pepega:) Na ni me -doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) siema dawid ja fan na nie - massfk - milion kont reszta u @ Matysiak +wiek Edytowane 7 Czerwca 2020 przez KopuS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na tak Ostatnio dobra aktywność Mutacja Wiek Sm Kc Dawid 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) ej bo mi sie nie chce jednak wezcie zamknijcie spoko ok? Edytowane 7 Czerwca 2020 przez hajdzior 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 OK Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi