IGonnaHitYa Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Nick: IGonnaHitYaImię: Dominik Wiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Gram praktycznie na każdym serwerze areny, znam regulaminy i taryfikator banów. Chciałbym nieco ograniczyć spędzenie czasu przy komputerze i zająć się nauką programowania i tworzenia stron internetowych. Aktualnie mam mało czasu na ciągłe granie i pilnowanie porządku na serwerze a chciałbym udzielać się w życiu sieci i pomagać w jej rozwoju. Dla mnie mniej czasu zajmie pobranie dema i sprawdzenie go niż granie na serwerze. Jestem kulturalny i miły w stosunku do innych graczy.Doświadczenie w ocenianiu demek: Byłem opiekunem serwera only awp i Jailbreak na innej sieci. Na serwerze only awp bardzo często zdarzały się skargi z cheaterami, na co jako jedyny reagowałem bardzo szybko. Z Jailbreak’iem było trochę łatwiej ,ponieważ w regulaminie było napisane, że skarga musi zawierać link do dema i konkretna rundę. Jednym słowem potrafię rozpisywać demka.Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 6 lat i z tego mam około 6 tyś godzin łącznie w CS:GO.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Wchodzę codziennie na forum i czytam wszystkie nowe tematy. Znajomość SM: 4/10 Staram się rozwijać w kierunku tworzenia pluginów na serwery Link do profilu steam: Steam Kontakt: Steam Facebook Telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 kojelne podanie ??? na nie -nieogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Skończ się wszędzie pchać Jak dla mnie nie pasujesz na to stanowisko Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na nie -zachowanie -nie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 O jeszcze tu się wepcha, nawet nie poczeka aż mu werdykt z jb przyjdzie xD. Dalej na nie, te same powody -Jak miałeś stracić admina rozwaliłeś serwer -Nie ogarniasz -Za mało czasu poświęcasz na forum, skargi na ciebie potrafiły 10 dni stać bez twojej odpowiedzi, bo miałeś "Wywalone w admina" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Tak + Staż na forum + Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Na tak +ogarnięty +wiek +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 na nie wiek+ ogarnianie- minoł wg tydzień od tamtego podania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Nie no szanujmy się, ale jestem na nie: - podanie jeszcze nie zostało rozpatrzone, a ty składasz kolejne? Chyba pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, żeby ktoś kto napisał podanie na jedno stanowisko, nawet nie mając rozpatrzonej pierwszej kandydatury, od razu napisał podanie na kolejne stanowisko, ewidentnie lecisz na kolorek, - aktywność na forum, szczególnie na Shoutboxie, bardzo mało się udzielasz, -/+ podanie wygląda estetycznie, ale mogłeś się bardziej rozpisać. Mimo wszystko powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 nie -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Tak!!! +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nie - za dużo chcesz mieć kolorków - nie jesteś zbyt ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Na tak Można dać szansę Dojrzały Wiek Sm Aktywność forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 + Wiek - Wydajesz się być nieogarnięty jak chcesz być na każdym stanowisku NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Można poprosić o odrzucenie ? Niestety sytuacja rodzinna nie pozwala mi aktywnie śledzić forum ,a jeżeli zostałbym przyjęty to nie chciałbym być kolejną osobą piszącą nieobecności ;/ @ PiKe mógłbyś? Bo widzę ,że jesteś aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi