Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie

Udostępnij

IGonnaHitYa

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: IGonnaHitYa
Imię: Dominik 
Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Gram praktycznie na każdym serwerze areny, znam regulaminy i taryfikator banów. Chciałbym nieco ograniczyć spędzenie czasu przy komputerze i zająć się nauką programowania i tworzenia stron internetowych. Aktualnie mam mało czasu na ciągłe granie i pilnowanie porządku na serwerze a chciałbym udzielać się w życiu sieci i pomagać w jej rozwoju. Dla mnie mniej czasu zajmie pobranie dema i sprawdzenie go niż granie na serwerze. Jestem kulturalny i miły w stosunku do innych graczy.
Doświadczenie w ocenianiu demek: Byłem opiekunem serwera only awp i Jailbreak na innej sieci. Na serwerze only awp bardzo często zdarzały się skargi z cheaterami, na co jako jedyny reagowałem bardzo szybko. Z Jailbreak’iem było trochę łatwiej ,ponieważ w regulaminie było napisane, że skarga musi zawierać link do dema i konkretna rundę. Jednym słowem potrafię rozpisywać demka.
Jak długo gram w CS:GO?: Gram od  6 lat i z tego mam około 6 tyś godzin łącznie w CS:GO.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Wchodzę codziennie na forum i czytam wszystkie nowe tematy. 
Znajomość SM: 4/10 Staram się rozwijać w kierunku tworzenia pluginów na serwery 
Link do profilu steam: Steam

Kontakt: Steam

Facebook

Telefon

O jeszcze tu się wepcha, nawet nie poczeka aż mu werdykt z jb przyjdzie xD.

Dalej na nie, te same powody

-Jak miałeś stracić admina rozwaliłeś serwer

-Nie ogarniasz

-Za mało czasu poświęcasz na forum, skargi na ciebie potrafiły 10 dni stać bez twojej odpowiedzi, bo miałeś "Wywalone w admina"

• Lubię to! 2

Nie no szanujmy się, ale jestem na nie:

- podanie jeszcze nie zostało rozpatrzone, a ty składasz kolejne? Chyba pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, żeby ktoś kto napisał podanie na jedno stanowisko, nawet nie mając rozpatrzonej pierwszej kandydatury, od razu napisał podanie na kolejne stanowisko, ewidentnie lecisz na kolorek,

- aktywność na forum, szczególnie na Shoutboxie, bardzo mało się udzielasz,

-/+ podanie wygląda estetycznie, ale mogłeś się bardziej rozpisać.

Mimo wszystko powodzenia! ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności