Br0wn Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dzień dobry, Ten poradnik będzie o komendach dla admina z konsoli, gdyż amxmodmenu w grze jest bardzo proste do ogarnięcia, lecz czasem owe menu nie działa i trzeba posługiwać się komendami z zakresu konsoli. Wyrzuca gracza z serwera - amx_kick "Nick""Powód" np. amx_kick "BrownBrut" "nie obrażaj" Banowanie gracza na określony czas (Uwaga "0" to perm Ban) - amx_ban "Nick" "Czas" "Powód" np. amx_ban "BrownBrut" "30" "ochlon" zgładzenie gracza - amx_slay "Nick" np. amx_slay "BrownBrut" Uderzenie gracza (sami wybieramy ile hp) - amx_slap "Nick" "DMG" np. amx_slap "BrownBrut" "2" (0) nie zabiera hp) zmiana mapy - amx_map "nazwa_mapy" np. amx_map "jail_anka" wyciszenie mikrofonu gracza - amx_mute "nick" np. amx_mute "BrownBrut" Pisanie jako admin, żeby wszyscy widzieli, możemy zrobić to w konsoli, jak i na say @ Cele mapy - zostanie wyświetlona po lewej stronie ekranu @@ Cele mapy - zostanie wyświetlona na środku ekranu @@@ Cele mapy - zostanie wyświetlona na dole ekranu Jeżeli chcemy pisać z kolorem przed @ dajemy np.b Kolory : b - Niebieski c - błękitny g - Zielony y - Żółty r - Czerwony p - Purpurowy o - Pomarańczowy wysłanie prywatnej wiadomości do gracza - amx_psay "Nick" "Wiadomość" np. amx_psay "BrownBrut" "Mój dsc to Marcin..." Głosowanie na mapę - amx_votemap "Mapa " "Mapa " To było by chyba na tyle. Pisałem ten poradnik w oparciu o swoje doświadczenie, posługiwałem się również kilkoma stronami. Mam nadziej, że pomogłem. Pozdrawiam BrownBrut (Marcin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 nie mogłeś w 1 poście ? ale i tak fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Fajnie rozpisane komendy pewnie komuś się przyda + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Komendy raczej znane każdemu adminowi cs'a 1.6 Mogłoby być napisane estetyczniej. Komendy mogą się przydać nowym adminom w grze cs 1.6 więc + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dla nowych adminow spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantownikkkk123 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Miałem kiedyś admina, przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi