mNk Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Link do steam: Na profilu Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/KedaruTakPoProstu/ Nick oskarżonego: KedaruOpis sytuacji: Cała 2 runda puszcza bind piosenki "Przejmujemy youtuby", warden nie może prowadzić. Próbuje być zabawna, beka z niej i tyle a pózniej sie dziwi kto jakie ma o niej zdanie.Serwer: JailBreakDowody: Demko: jb_clouds_final5 2 runda, godzina około 22:10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) To wszystko prawda i to potwierdzam. Tak było mnk nie zmyśla. Przyznaje się do tego. Ale niech admini zobaczą demo do końca gdzie mnk podszywa się pod admina (Chodzi o say) i pisze na say na czerwono. Dowody do podszywania: Edytowane 1 Czerwca 2020 przez Kedaru 1 1 łączę 2 posty w 1 Przez NiceOne, 1 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 ^^^ również się przyznaje royal dał mi fajki za to 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Nie ładnie donosić na kolegów ale jak wolisz karma wraca pamiętaj. 4 1 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku Przez NiceOne, 1 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Nie umiem rozpisywać demek ale pomagam w jakimś stopniu 1:05: Kedaru puszcza muzykę 1:25: Ponownie puszcza 2:00: Cyra mówi o tym jak mu ukradli konto 2:35: Kedaru puszcza mikrofon który szumi 2:45: Kedaru ponownie puszcza muzykę ta co z 1:05 3:10: Kedaru dalej puszcza bindy, warden nie może przez to prowadzić 5:00: Rainbow pyta się czy ktoś ma kontakt z jakimś adminem 5:25: Proszą o wyjście z kolejki Girl scout bo jest 3 mapę i freekilluje 5:40: Kedaru puszcza muzykę 6:30: Osoby są zdenerwowani że kedaru puszcza bindy 7:40: Puszcza kolejne bindy 8:30: MnK mówi że idzie pisać skargę 9:00: Śpiewa wers przyjmujemy youtuby Rainbow 9:30: Krejzoleq tak samo co Rainbow 10:30: Ruskie blayt nadużywa mikrofon 11:20: Kedaru puszcza bindy 12:00 Kedaru puszcza bindy 12:40: Ktoś z nickem wchodzi Nastka Podpaska 13:40: Neo rzuca w stronę tt granat 14:20: Dawzombie nadużywa mikrofon, z krejzolek 15:20: Neo nadużywa mikrofon mówi o tym że robi sobie zdjęcie swojej głowy (XD) 20:00: Krejzolek mówi o tym czy ktoś się wypowie pod moim podaniem na admina 23:50: Rainbow nadużywa po śmierci 26:00: Puszczanie nie sprawnego mikrofonu Kedaru 28:35: Royall wyzywa Wardena bo powiedział simon zamiast Sajmon. i on umarł Nie wiem jak sprawdzić chat na demko robiłem to pierwszy raz... Propozycje: Kedaru mut 1080 Neo 30 ctban 30 mut Rainbow 30 mute Royall 60 mute krejzoleq 30 mute Ruskie blayt 30 mute Mam nadzieję że pomogłem chociaż Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Drix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Ja proponuję mut 10800min dla mnie Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Kedaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Kedaru mut 720 nadużywanie+przeszkadzanie Neo Mute 30 min nadużywanie Dawzombie mut 30min nadużywanie Krejzoleq Mute 60 nadużywanie Rainbow Mute 120min nadużywanie Mnk ban 30min pisanie czerwonym kolorem nie będąc adminem Ruskie bł.yat mut 30 min nadużywanie Royal Mute 60 obraza, nadużywanie Neo ctban 30min rzucanie granatów w stronę więźniów Wszystko do nadania @ Drixdaj kary na grupkę adminów, dzięki za rozpiskę (sam możesz wyznaczać kary będąc adminem na jb) @ NiceOneprzyjęte Edytowane 4 Czerwca 2020 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 @ Admin JBjeśli rozpatrujecie skargi to możecie nakładać kary na ten serwer :vv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi