pan_goferek Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)Gofer |ArenaSkilla.pl Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) widzę dosyć spore zapotrzebowanie na administracje ponieważ widzę nieadekwatną liczbę administratorów w stosunku do liczby graczy, widzę również wiele osób łamiących regulamin pomimo upominania przez innych graczy. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Zaczynałem adminowanie od roku 2016-2017 między innymi na serwerach discord Jak długo gram w CS:GO?: od wakacji 2016 (miałem długą przerwę w latach 2017-2020) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 9-12 oraz 16-20 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/server_info/185.40.196.238:30025/top_players/?query=Gofer&sort=2&order=DESC Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198284704650/ Mikrofon: (Tak/Nie) Posiadam Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Przeszedłem Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Tak. Sm nie wierzę, musiałeś coś przeskoczyć w skali +wiek -puste konto na forum + mało adminów na arenksch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Bardzo miły człowiek, nie wdaje się w kłótnie z osobami łamiącymi regulamin +sm +aktywność +potrzeba adminów +wiek i mutacja +ogarnięty Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Tak +mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 TAK +Wiek +Aktywność +SourceMod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 -Konto pod podanie +sm ale nie wydaje mi się że tyle umiesz +wiek -mało adminów Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Tak mało adminów / poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 +Wiek +aktywność +sm Jest mało adminów i przyda sie pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 +Mało adminów +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 tak ogar+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 +Wiek +sm Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi