Drix Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) DrixWiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Od ostatniego (gaga/muta) poprawiłem zachowanie, znam community wiem jak posługiwać się adminem nie faworyzowac itp, jestem aktywny na serwerze. Tego potrzebujecie od admina żeby był aktywny , by gracze nie pisali bezsensownych skarg. Potrafię byś stanowczy jak i miły dla graczy/nowych graczy. Wiem ze napewno dam radę jako admina na JB i napewno potrzeba pomocy w administracjiDoświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Inne serwerownie- 1 JB, 1 mirage, AS- brakJak długo gram w CS:GO?: 5 lat - 3000hW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 9-16/17Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[USA] Drix/137.74.7.15:30050/https://www.gametracker.com/player/Drix/137.74.7.15:30050/https://www.gametracker.com/player/[PRO] Drix/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Drixtokot/Mikrofon: (Tak/Nie) TakMutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na tak +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Tak +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na tak +doświadczenie +aktywność +ogar +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na tak -brak adminów na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) 38 minut temu, Drix napisał: poprawiłem zachowanie, 38 minut temu, Drix napisał: znam community wiem jak posługiwać się adminem 38 minut temu, Drix napisał: Wiem ze napewno dam radę jako admina na JB XD Dobra dzieciaczku, popisz się jak będziesz adminem, a nie mi mówisz co mam robić +Aktywność -Gang +Prowadzenie w ct -Prowokacje +Dobry SB Wewe pisz lepiej podania, bo to wygląda źle asf xD. Na tak. Edytowane 25 Maja 2020 przez Matysiak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na tak, -spoko gosciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 +fajnie prowadzi w ct +sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 + aktywność + ogar + przyda się więcej adminow na servie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 zdecydowanie na tak +ogarnia +mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 -wiek +/-SM +mutacja Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 +Mutacja +Ogarnia - SOURCEBANS +Doświadczenie +/- SM Może okres próbny? Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Tak, okres próbny 😜 +Aktywność +Doświadczenie +/-Wiek -SourceBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 nie prowokuje- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 -doświadczenie -wiek +/-gt +chęci +miły +ogarnia ct -source bans +/-sm Jestem na tak, ale jak narazie tylko na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) Nie nazywaj tak podań bo to słabo wygląda Na tak, mam nadzieję że twoja poprawa jest na dłużej, jeśli zaczniesz odwalać to będzie lipa +ogarnia sm do poprawy. +przyjacielski I mam nadzieję że będziesz ogarniał serwer Edytowane 25 Maja 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 +wiek +ogar +poprawił zachowanie +na serwerze jest mało aktywnych adminów Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na nie -pogorszyło Ci się zachowanie jb_Facebook 20:36 25.05.2020._. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 9 godzin temu, Matysiak napisał: -Gang Na tak Ogarnia Pomoże jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +aktywnosc +ogarnia okres próbny był by dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sham0n Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 -sb +Aktywność Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Na tak +gt +sb te mute'y są stare więc widać zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SN4JP3R Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Na tak +aktywność +kolejny do pomocy +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suki Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +Doświadczenie +Aktywność Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +Aktywność -Wiek +doświadczenie okres próbny tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi