Gniewko Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): "Gniewko Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jestem na serwerze dość często i jest czasami patola i chciał bym utrzymać serwer w porządku. A i po za tym nie mam czasu cały czas pisać skarg. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jakiś czas byłem adminem na rt2 i rt3 Jak długo gram w CS:GO?: 4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy ale raczej w godzinach porannych a jak jest szkoła to popołudniu Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze) https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Gniewko Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście że tak 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 +Wiek +Ogar +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 +Wiek +/- GT +Doświadczenie Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
? KriSu ? Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) +wiek +doświadczenie Na tak Edytowane 25 Maja 2020 przez ? KriSu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 +wiek +ogar na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na nie - zachowanie - nie ogar - brak znajomości z regulaminem co już pokazałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) +wiek +ogar +doświadczenie Tak Edytowane 25 Maja 2020 przez Pawelu10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na tak -nie proś już 😜 +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 +/- aktywność +wiek -średnio ogarniasz ct +/-doświadczenie Jestem na tak, ale najlepiej na jakiś okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figo Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 +wiek +doświadczenie +aktywność Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) +wiek +sm -troche slabo ci idze w ct tak Edytowane 25 Maja 2020 przez IGOR8YO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 -nie ogarniasz ct -nie znasz regulaminu Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Więcej podań się nie dało? Spoiler Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Można dać szansę Na tak +wiek +doświadczenie +aktywność +na jb zawsze przyda się admin +/ - sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 +aktywność +sm +wiek Tak okres próbny :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Na tak -nie ma adminów Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 9 godzin temu, FerbeR napisał: - zachowanie na tak +/- zachowanie +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 TAK +MAŁO ADMINIÓW ^_^ +Wiek +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 +doświadczenie +wiek +aktywność +ogarnięty +wystarczające sm Myślę, że można dać szansę Okres próbny? Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Nie Znajomość regulaminu - Zachowanie - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
? KriSu ? Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 -Nie ogarnia CT -Nie zna regulaminu Na JB przyda sie kazdy admin ale nie nieogarniety Na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 +/-aktywność ostatnio +/-zachowanie czasami +pomocny Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Nie Płaczesz Nieogarniasz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 +wiek +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi