Kushi Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Nick: Kushi#駆使 http://ArenaSkilla.pl wiek: 14 dlaczego mam dostać admina?: ponieważ jest mało adminów na serwerze a na serwerze przebywam długo. Myślę że moja pomoc na serwerze się sprawdzi. Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-24, a w weekend 12-24 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/[MICZU] Kushi%23駆使 ArenaSkilla.pl/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kpawlik112/ Mikrofo: Tak Kontakt: Steam Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 +aktywność +SM Doświadczenia nie podałeś Można dać szansę Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 +Aktywność +SM Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Na Tak!!!! +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Piszecie na tak a nie znacie osoby... - Ostatnio doszło 3 nowych adminów. - Brak mutacji - wnioskuję że doświadczenia nie podałeś więc nigdy nie byłeś adminem więc 3/10 SM jest mało prawdopodobne. Złóż podanie za rok, bo aktualnie jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Jestem na nie -doświadczenie -wiek -sm Gracz ciągle nadużywa mikrofonu Wielkie NIE Zna 3 komendy sm Edytowane 7 Lutego 2019 przez ♛Kopek♛ Arenaskilla.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Godzinę temu, BlueFox napisał: Ostatnio doszło 3 nowych adminów. I co w związku z tym? Czym więcej adminów tym lepiej dla serwera. Godzinę temu, BlueFox napisał: -wnioskuję że doświadczenia nie podałeś więc nigdy nie byłeś adminem więc 3/10 SM jest mało prawdopodobne. SM 3/10 nie jest trudno się nauczyć. Skąd wiesz, że takiej wiedzy nie posiada? Może przeglądał jakieś poradniki (jak np.ten poradnik) albo ktoś znajomy mu podał komendy. +sm ++aktywność -wiek Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 ---wiek Ale jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Na nie -sm -wiek masz 13 albo 12lat taki masz głos Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Nie podałeś tego, ale jakiś moderator zatwierdził to idc. Jestem na nie, nie potrafisz nawet dobrze złożyć podania. Edytowane 7 Lutego 2019 przez raveN literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi