ZieLa Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Link do steam: ZieLa Link do steam oskarżonego: Nie mam bo beemay nawet sobie nie ustawił Nick oskarżonego: @ BeeMay Opis sytuacji: Bezpodstawny mute na godzinę Serwer: JB Dowody: Jest tam demo na którym rzekomo nie miałem kultury, przoszę również o anulowanie muta, bo jest do nadania. Nothing personal. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Wejdź proszę na skargę pobierz demko i obejrzyj całą mapę dowiesz się dlaczego dostałeś ową karę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Obejrzałem demko jeszcze raz. Nie usłyszałem ode mnie jakiegokolwiek przekleństwa ani wyzwiska. Niestety mute został nałożony. Każdy może się pomylić, coś o tym wiem. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Na prośbę autora. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi