Teygo Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Śmierć bliskiej osoby jest stratą nie do opisania. Trudno mi w to uwierzyć, siła przeżywanej straty zależy od głębokości relacji ze zmarłą osobą, oraz od tego czy zdążyliśmy się z nią pożegnać. Śmierć mojego młodszego brata jest jednym z najbardziej traumatycznych doświadczeń w moim życiu, z powodu którego bardzo cierpię. Nikt nie jest przygotowany na śmierć bliskiej osoby, jednak jest ona tym bardziej dotkliwa im bardziej niespodziewana i nagła. Ludzie, którzy nagle doznali straty z reguły częściej potrzebują wsparcia i pomocy niż ci, którzy wiedzieli od jakiegoś czasu, że bliska im osoba umiera. [*] Wszystkim osobom chciał przekazać że bardzo dziękuje za ten czas na tej sieci, też za danie szansy jako admin na serwerach. Jakby co byłem bratem Mat3usza który umarł nie Mat3usz Edytowane 15 Maja 2020 przez Mat3usz 2 9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Współczuje @ Mat3usz żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Żegnaj [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 "pamięć o nich tutaj to wiele dla nich znaczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 A jeszcze wczoraj mi podanie komentował (*) 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 http://naglesami.org.pl/kilka-słow-o-zalobie.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 w sumie to zachowujesz się jak bęcwał 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 mmm kopiuj wklej za 3 dni zmartwychwstanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 2 godziny temu, Ciosek napisał: http://naglesami.org.pl/kilka-słow-o-zalobie.html XDDDDDDDDDDDDD Widzimy się za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo77 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 7 godzin temu, Mat3usz napisał: Jakby co byłem bratem Mat3usza który umarł nie Mat3usz Czekajcie zgubiłem się XD Czyli że to twój starszy brat pisze ? A Ty umarłes? I twój brat pisze o tym na obcym mu forum ? Za ciężkie jest to na mój mózg XD Do 3dnich Bay [*] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Spoczywaj w pokoju [*] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 czekamy na zmartwychwstanie komitet powitalny już przygotowany Spoiler 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi