Normal9 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Nick: Normal® Wiek: 24 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Spełniam warunki wiekowe i nie tylko. Na serwerze często brakuje admina co psuje niestety dalszy ciąg rozgrywek. Jestem konsekwentny. Na serwerze raczej lubiany. Staram się pomagać administracji i graczom. Doświadczenie w Adminowaniu: Na CS_GO nigdy nie posiadałem admina czy innych większych uprawnień. W CS 1.6 posiadałem długi czas Admina a potem opiekuna serwera przez jakiś czas. Jak długo gram w CS_GO?: Praktycznie od początku z wieloma przerwami. Aktualnie jestem na serwerze codziennie. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie. Aktualnie nie mam wyjazdów do pracy więc czesto wchodzę koło 10. Wieczorem też wbijam pograć. Link GT: https://www.gametracker.com/player/Normal®/185.30.124.110:30040/ , https://www.gametracker.com/player/normal/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: niestety jakies 4/10. Nie wiem jak to wygląda na CG_GO ale szybko się uczę Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198176279817/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: oj Tak Tak Czy przeczytałem Regulamin Admina?: Trochę Lektura ale Tak, przeczytałem POZDRAWIAM 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Autor podania zapomniał wrzucić link GT na którym miał przegrane wymagane godziny, wyjaśniłem z nim to na PW więc doklejam potrzebne linki do tematu i otwieram ponownie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 ++wiek +mutacja +aktywność --dużo adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Tak +wiek +aktywność -duzo admów Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Na tak +wiek +/- aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Na tak +wiek +ogarnięty Spoiler PS czasami za bardzo się swoim głosem "jarasz" taka mała uwaga ode mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargamel_PL Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Na tak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Na tak +wiek +ogar +mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afk Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 +znajomość komendy sm +wiek +ogarnięty +/- aktywny -dużo adminów jestem na tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 tak +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Niedługo połowa serwera będzie adminami... Jest już 14 adminów... Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedroneczek Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 za dużo adminów NA NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado1995 Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Na nie -za duzo adminow -aktywnosc +wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbodominik Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 +wiek +mutacja +aktywność --dużo adminów na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normal9 Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Godzinę temu, Soniu199225 napisał: Niedługo połowa serwera będzie adminami... Jest już 14 adminów... Na nie Może i jest sporo Adminow ale niestety aktywność pozostawia wiele do życzenia. Dlatego by nie pisać 20x do kogoś żeby wbił na serwer ogarnąć go się zgłaszam na pozycję Adma. Także jeśli ktoś napisze że jest tak wielu Adminów, niech najpierw sprawdzi aktywność ich na serwerze. Rozumiem że każdy ma swoje życie co za tym idzie i moje i ostatnie dni troche mało byłem na serwie bo muszę jeździć do rodziców. Akurat kiedy jest potrzebny admin to go nie ma. Tak więc. Pisanie że jest dużo adminów jest zbędne. Dziękuję i POZDRAWIAM 2 nie wypowiadaj się pod własnym podaniem, jeżeli masz jakieś uwagi na temat wypowiedzi innych użytkowników to od tego jest chatbox oraz wiadomości prywatne a nie pisanie pod postami, nie rób tego więcej bo będzie to traktowane jako spam Przez NiceOne, 11 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Na nie, moją wypowiedź wnioskuję tylko faktem tego, że często każesz się zamykać osobom młodszym [bez mutacji] pomimo że nie łamią żadnego regulaminu. Często się wywyższasz na serwerze i prowadzisz zbędne rozmowy z niektórymi graczami. Edytowane 11 Maja 2020 przez uSzanowankoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Na tak +wiek +ogarnięty +aktywność +znajomość komend sm 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 +wiek +aktywność +doświadczenie Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Na tak +wiek +ogarnięty +zero w nim toksyn -troszkę nas dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PREDATOR Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 jestem na tak ++mutacja (głos lektora) +ogarnięty +przeztrzega regulamin -za dużo adminów -nie napisał umiejętności w sourcebans i sm_admin na okres próbny a później sie zobaczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 +Wiek Może okres próbny? Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 na tak +wiek +/-aktywność + ogarnięty +zero w nim toksyn +pomaga adminom na próbę można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Co jest do diabła z tymi graczami, nie widać że jest już za dużo adminów, i chyba starczy bo to już przesada jest z tymi podaniami +wiek -/+aktywność +sm Ale za dużo adminów Stanowczo Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 +wiek +aktywność No bardzo dobry aplikant NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwutygodniowy okres próbny. Edytowane 13 Maja 2020 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi