notik Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nick: notik Nick admina: @ SN4JP3R1995 Długość bana: perm Data i godzina: 09.05. 15:47 Serwer: AWP + GoMod Powód bana: "czitujesz" Mapa: awp_lego_expert_as Sprawa wyglądała tak...Gram sobie na luzie na awpkach i nagle cyk banik za czitowanie ...... tyle ile przesiedziałem w tej gierce lat to głowa mała i pluje na cheaterów .Co do samego admina mordo polecam pooglądać mecze na wyższym poziomie ( chociażby te marne globale na mm) i nabrać doświadczenia bo admin z rangą dmg to średnia sprawa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Widać, jak admin ogarnia giereczke. Gracz zupełnie czysty XD 1 1 3 2 spam Przez NiceOne, 9 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SN4JP3R Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) 5 runda 1:22 gracz stoi za ścianą po czym pewnie wychyla na gracza, który wskakuje na drabinkę. 8 runda 1:12 gracz zabija przeciwnika dziwnym flickiem, który na żywo wylądał jakby gracz zrobił 3 flicki w kształt litery "z" 9 runda 1:25 gracz wcelowany przez ściane w przeciwnika, gdy przeciwnik ucieka, gracz chowa się za ścianą. Po czym po chwili odrazu pikuje na gracza stojącego naprzeciwko obok ściany oddając bardzo szybki strzał. 12 runda 1:22 gracz po zeskoczeniu z drabinki zabija przeciwnika flickiem. po czym jego celownik robi obrót o 180°. po ktorym gracz odrazu kontruje i obraca się w stone przeciwnika. 15 runda 1:25 gracz stoi za ścianą po czym wcelowywuje się w przeciwnika który go raszuje Edytowane 10 Maja 2020 przez SN4JP3R1995 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notik Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Po zobaczeniu co kolega piszę złapałem się za głowę ale to mniejsza No to jedziem po oglądnięciu demka mogę uzupełnić kilka wpisów naszego admina : 1. runda 5 - na tak prostych mapach masz 3 możliwości : przeciwnik wyjdzie ci z lewj z prawej lub od srodka jakbys nie zauważył wychylałem pewnie co rundę bo zawsze jest duże prawdopodobieństwo na zobaczenie tam wroga wiec nie widzę sensownego argumentu . W tej sytuacji jasno widać że nie wiedziałem o tym ze gracz wchodzi na drabine a w trakcie mojego piku mój przeciwnik znajdował się na drabinie a nie na nia skakał wiec skad takie podejrzenia ?? 2. runda 8 - Co do tej rundy na początku pikowałem na ramie zeby zb8 tować osobę tak stające z reszta prawie jak co rundę . W pewnym momencie zauważyłem gracz wiec wcelowałem sie i oddalem normalny strzał . 3. Runda 9 - Tak jak co runde czekam na ruch przeciwnika . Po drugie celowałem obok typa a nie w typa XDD czy my oglądamy to samo demko ??? Next jeśli spodziewam się typa robie pre fire dla mnie to oczywiste ale jak widać nie dla wszystkich . 4.Runda 12 - Przed wskoczeniem na drabinke przeciwnik był dla mnie widoczny więc dlaczego miałbym sie nie obrócić w jego stronę ??? Jak się obracasz o 180 nie jest ciężko tego skontrolować celownika po upadku a flicki z takiej odległości nie sa jakies trudne XD 5.Runda 15 - Nie wiem czy zauważyłeś ale często tak robiłem bo w ta gierka opiera się trochę na przewidywaniu ruchów przeciwnika . Chciałem pickować dalej ale napotkałem rashującego chlopa wiec go zabiłem Mam nadzieje ze w acc macie lepszych i bardziej doswiadczonych adminów od kolegi ;) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 1. Akcja według admina obalam. Gracz robił to prawię w każdej tak pickował. W dodatku słyszał strzały więc mógł wnioskować że przeciwnik jest na górze. 2. Normalny flick w sumie nic dziwnego. 3. Jakby sorry on co rundę tak robi i nic w tym dziwnego był wcelowany na Sadystkę bo tak stał przez cały czas a ona w sumie przeskoczyła mu na celownik. Też czysta akcja. 4. Flick normalny ale od razu byłeś wcelowany na gościa o którym nie miałeś pojęcia bo był za ścianą. Podejrzana sytuacja (wh) 5. Dobrze zaznaczyłeś że rushował. Było go słychać w tej sytuacji bo tuptał jak słoń. Werdykt jest taki że dostajesz UB. 1 akcja o niczym nie przesądza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi