Kolasiok Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Nick:(Serwer H&S ) Pablo Escobar Wiek: 15 (10.05 kończę 16 ) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę że na tym serwerze będzie potrzebna dodatkowa para rąk do roboty, lubię pomagać innym, irytuje jak ktoś oszukuje lub próbuje być toksyczny wobec innych, a często jest tak że jest dużo do zrobienia, a adminów po prostu nie ma. Doświadczenie w adminowaniu: Nie byłem nigdy adminem, lecz znam podstawowe komendy i chciałym spróbować swoich sił w tym dziale. Jak długo gram w CS:GO?: około 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej 14-23, ale bywam też rano Link GT: https://www.gametracker.com/player/Pablo Escobar/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM:? 3/10 Link do? profilu Steam??: https://steamcommunity.com/profiles/76561198307062895/ Mikrofon: Mam Mutacja głosu: Owszem Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 -ciągle nadużywasz mikrofonu... -łamiesz regulamin Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Jak na razie masz na nie -często nie dajesz dojść do słowa -nadużywasz -skończ te 15 lat i wtedy pisz podanie +aktywność +spoko mordka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) -na serwerze jest już 13 adminów -od 4 dni nie było Cię na serwerze Nie Edytowane 8 Maja 2020 przez Kapi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolasiok Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 1 minutę temu, Kapi. napisał: -na hns jest już 13 adminów -od 4 dni nie było Cię na serwerze Nie Jestem codziennie 1 nie wypowiadaj się pod swoim podaniem //spam Przez NiceOne, 8 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Za dużo adminów Chciałbym jeszcze dodać ss z twojego profilu Spoiler 1 łączę 2 posty w 1 oraz daję ssa w spojler Przez SK4N3R, 8 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Nie -dużo adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na Nie - Często nadużywasz - słaba aktywność w ostatnich dniach (może drugi link GT?) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado1995 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na nie -za duzo naduzywasz -gt 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 -zachowanie -aktywność Stanowczo na nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Nie -dużo adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na nie -aktywność -doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 3 godziny temu, Kolasiok napisał: irytuje jak ktoś oszukuje lub próbuje być toksyczny wobec innych Cytat Polecam +kultura +Ładny profil na steam ogółem wszystko pięknie ładnie jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 -Aktywność -Na HNS jest wystarczająco dużo adminów -Zachowanie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysiaa Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) -aktywność -wystarczająca ilość adminów -często łamiesz regulamin serwera -doświadczenie NA NIE Edytowane 9 Maja 2020 przez schizol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 -wiek -aktywność -doświadczenie -zachowanie twoje na serwerze i złamanie regulaminu serwara I jest już za dużo adminów i starczy nowych już Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 GT nie działa, gdyż gracz podał inne GT niż powinien [ 4 dni temu dołączył do gangu ].Na nie: - Bardzo dużo adminów na serwerze HnS. - Czasami nie potrzebnie wchodzisz w dyskusje z innymi graczami bądź też nadużywasz mikrofonu. - Twój profil steam jest sprzeczny z twoimi słowami w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nie masz szans XDDDd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 No pewnie... że NIE -zachowanie -za dużo adm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 za dużo adminów na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Za dużo adminów. Nie legalny jeszcze xD. Nie hamujesz z mikrofonem. +zero w nim toksyn oraz agresji. Na NIE 👎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 NIE -doświadczenie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi