Tokyo77 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Link do steam: Nie posiadam Link do steam oskarżonego: Nie posiadam Nick: MisiuKoala Nick oskarżonego: @ Belz@ mNkpiękna administracja JB Opis sytuacji: @ SkosnyFabiandostał kicka za afczenie po czym wbija i mówi "kto mnie Kurwa kicka" dostaje muta od @ Belzna 180minut po czym pisze "serio za słowo kurwa" i dostaje knebla od @ Belzrównież na 180minut. Potem trochę sobie obrazalem dużo bardziej niż @ SkosnyFabianale ja i tak dostałem ostrzeżenie + tylko knebla na 60minut . Serwer: Jasno ciemny jailbreak Dowody: Demko jb_Boxer th od godzin 13 UBT jedyne co mogę powiedzieć to od 15Minuty mapy musicie oglądać . Chce też dopowiedziec że na administratora @ Belzsą cały czas skargi. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. W tym przypadku jest równy no, ale nawet nie dał ostrzeżenia Admin ma obowiązek upomnieć gracza przez mikrofon nawet gdy nie posiada mutacji. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Skośny fabian ma ponad 100 commbansów u nas na JB, dobrze wie jak powinen się zachowywać, tym bardziej ze miał bana chyba na 3 miesiące za jego ogólne zachowanie Jak dla mnie skarga do odrzucenia @ BeeMay 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo77 Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 7 minut temu, Ciosek napisał: Skośny fabian ma ponad 100 commbansów u nas na JB, dobrze wie jak powinen się zachowywać, tym bardziej ze miał bana chyba na 3 miesiące za jego ogólne zachowanie Jak dla mnie skarga do odrzucenia @ BeeMay Unban Team nie ma prawa decyzji skarg na Adminów/Major Adminów/Opiekunów Serwera oraz nie wypowiada się w nich. 1 3 Nie pisz wiadomości, które nic nie wnoszą do tematu Przez SK4N3R, 7 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) @ BeeMaybyl przy tej sytuacji i może się wypowiedzieć, mi nie chce się odpowiadać na głupie skargi XD Ja nadawałem, więc moge mu usunąć i dać dłuższego z wielką chęcią. Edytowane 7 Maja 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 @Tokyo77Dostałeś 60 min ponieważ nie jesteś u nas osobą na tzw. "Czarnej Liście" Gracz Skośny Fabian dostaje dłuższe kary ze względu na brak poprawy jego zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi