SK4N3R Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Propozycja to: zwiększenie prędkości biegu podczas zabawy berek Treść: obecny stan zabawy jest dość jednostronny, wolny i nieciekawy?. TT nie ma większych szans na ucieczkę w tej zabawie. Każdy porusza się jak ślimak. Strażnicy mogą przewidzieć każdy ruch więźnia. Warto więc według mnie zwiększyć prędkość biegu podczas tej zabawy (oczywiście dla obu drużyn, ale tak, żeby CT było dalej szybsze o kilka jednostek). Na pewnym JB z 1,6 to się sprawdziło; wyrównywało szanse; zmuszało CT do przewidywania ruchów więźnia. PS. Mówiąc o zwiększeniu prędkości mam na myśli taką prędkość jaka jest np. Możliwa do wykupu w sklepie na 1-6 sekund. Edytowane 5 Lutego 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 No ta zabawa jest zdecydowanie na korzyść ct, na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojżesz Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Mam nadzieję, że teraz nie będzie za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi