leon Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Link do steam: Nie posiadam Link do steam oskarżonego: Nie posiadam Nick oskarżonego: @ mNk - Admin jb Opis sytuacji: Gracz @ferN_ zaczął drzec ryja gdy napisałem "zamknij pysk" admin dał mi ostrzeżenie za kukture ale graczowi @ chakra Nie zwrócił uwagi za słowa "daj mu muta bo wkurwia" Po chwili pisze to niezły admin i dostaje knebla na 120minut . Serwer:Piękny kolorowy JB Dowody: demko jb_arcade około 16.30 ostatnia runda 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Dałem ci gaga bo z tego co pamiętam tylko ty zle się zachowywałeś. Nie pamietam dokladnie tej sytuacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 4 minuty temu, mNk napisał: Dałem ci gaga bo z tego co pamiętam tylko ty zle się zachowywałeś. Nie pamietam dokladnie tej sytuacji. Tylko mi za jedną jeśli to tak można nazwać obrazę gdy fern darł ryja nie dales mu muta 1 Zachowuj kulturę na forum i poczekaj na rozpiskę UBT Przez SK4N3R, 4 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 18 godzin temu, leon napisał: Link do steam: Nie posiadam Link do steam oskarżonego: Nie posiadam §2.2. Jeżeli skarga nie jest prawidłowo napisana, zostaje odrzucona. Nie posiadasz Steam'a? To jak grałeś na serwerze 1 6 jeżeli moderatorzy nie zamykają skargi, to znaczy że jest ona prawidłowo napisana // SPAM Przez SK4N3R, 5 Maja 2020, edytowane 5 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dlaczego piszesz skargę za "niesłusznego" knebla dla ciebie jesli i tak dostaniesz perm bana prędzej czy później bo grasz na multi kontach. Wszyscy dobrze wiemy jak się zachowywałeś na serwerze i wiesz, ze powinieneś przestrzegać regulaminu Mnk nie zrobił niczego źle @ xBonioGdybyś mógł, spróbuj dać jakiegoś perm bana na IP leonowi ponieważ ciągle odwiedza nasze serwery na multi kontach Leon dostał ode mnie już bana na tym multi koncie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi