Drix Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Amelkamaci/ Link do steam oskarżonego: Nie mam Nick oskarżonego: @ mNk Opis sytuacji: mNk Wbił pod innym nickiem na serwer. hobbit sprawdził to pod !zgłoś i na statusie czy to napewno on. To był on, powiedział to na serwerze, aby nikt nie dostał muta za nadużywanie bo jest miły i ich ostrzegł xd. I za to że powiedział że to admin, Dostał bana na 2 godziny za. Przeszkadzanie/utradnianie pracy admina. 10. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze. Serwer: JB CSGO Dowody: jb_clouds_final5 godzina : 14:00 była to 1 runda oitc ale nie wiem dokładnie która. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Moim zdaniem ban słuszny ale może bardziej na jakieś 60 minut to było utrudnianie pracy admina bo hobbit go wydał a to jest tak jakby mnk był pod !ukryj tylko poprostu był pod innym nickiem bo chciał sobie pograć zmieniając chwilowo nick nie łamie regulaminu admina bo to było chwilowe jak by stałe zmienił nick musiałby wtedy też zmienić nick na forum 😜 Edytowane 3 Maja 2020 przez mondej 1 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda.// SPAM Przez SK4N3R, 3 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Teraz, mondej napisał: Moim zdaniem ban słuszny ale może bardziej na jakieś 60 minut to było utrudnianie pracy admina bo hobbit go wydał a to jest tak jakby mnk był pod !ukryj Tylko nie był !ukryj , tylko z nazwaą ''awsd'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Ban był słuszny dałbym mu mniej jak by nie krzyczał. Wszedłem na serwer z innym nickiem i na caly serwer wydarł się że to mNk, że to admin i żeby wszyscy byli cicho. Gadałem pózniej o tym z BeeMayem powiedziałem o tej sytuacji i powiedział że ban był słuszny. W banie kolejne 60 minut zastępowało muta. Nie wiem czemu piszesz za kogoś skargę, szukasz problemu? Rozmawiałem ze @ SK4N3Ri powiedział że mogę od czasu do czasu wchodzić po innym nickiem, tylko w powodzie np. Bana muszę dać swój nick. Miłego dnia. Edytowane 3 Maja 2020 przez mNk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 4 minuty temu, mNk napisał: Ban był słuszny dałbym mu mniej jak by nie krzyczał. Wszedłem na serwer z innym nickiem i na caly serwer wydarł się że to mNk, że to admin i żeby wszyscy byli cicho. Gadałem pózniej o tym z BeeMayem powiedziałem o tej sytuacji i powiedział że ban był słuszny. W banie kolejne 60 minut zastępowało muta. Nie wiem czemu piszesz za kogoś skargę, szukasz problemu? Nie szukam, problemu ale stostuje się do regulaminu który pisze 0. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze. Mogłeś być albo na !ukryj lub mieć swoją nazwę, slusznie by było, ze dostanie muta a nie bana za ''przeszkadzanie administracji'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Potwierdzam wypowiedź @ SK4N3R- Admin zmienił nazwę, żeby ogarnąć graczy na serwerze. Wchodząc na swoim nicku wszyscy by się uspokoili. - Admin wchodząc na innym nicku nie wzbudzał podejrzeń i mógł zobaczyć jak zachowują się gracze pod jego nieobecność. 8 godzin temu, Drix napisał: powiedział to na serwerze, aby nikt nie dostał muta za nadużywanie bo jest miły i ich ostrzegł xd. I za to że powiedział że to admin I po co? To jest tylko i wyłącznie utrudnianie pracy Admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi