Piotrek101 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Nick: [CLIQUE] Piotrek Wiek: Mam 19 lat. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Pisząc to podanie uważam , że będę dobrym kandydatem na to stanowisko. Parę lat temu rozpoczynałem karierę jako wesoły 15 latek jako admin na Old Jb ArenySkilla więc pomyślałem czemu by dalej tego nie kontynuować . Niektórzy gracze czy admini mogą mnie kojarzyć lub nie z końca grudnia ubiegłego roku , lecz grać jakoś aktywniej zacząłem od początku kwietnia. Mój początek w kwietniu nie był zbyt dobry bo mogę być kojarzony z licznymi mutami ,które był po prostu spowodowane chamskimi i perfidnymi freekilowaniem mnie. Moje zachowanie co do graczy poprawiło się . Pomimo freekilowanie staram się raczej w miarę możliwości wyjaśniać błędy, niż sypać wierszami. Moje prowadzenie w CT jako warden nie jest może jakieś 10/10 lecz mogę je śmiało ocenić na 8,5/10. Każdy popełnia jakieś błędy.Fajnie było by gdybym mógł dołożyć cegiełkę do budowy dobrze prosperującego serwera. Śmiało mogę zapewnić , że po daniu mi szansy jako admin nikt się na mnie nie zawiedzie. Jeżeli do czegoś podchodzę to podchodzę do tego na sto procent , wypełniając powierzone mi zadania rzetelnie i dobrze. Jeśli do czegoś się nie nadaje to tego po prostu nie robię . Doświadczenie w adminowaniu: Jedyne duże doświadczenie w "adminowaniu" posiadam z JB Arenyskilla na CS 1.6 z przed paru lat. Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 5 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Godziny są różne lecz głównie poranne ( 7-11) oraz wieczorne ( 21-02). Lecz uważam , że aktualnie po zakończeniu edukacji jest to elastyczny czas. Wchodzę kiedy mogę. Link GT: https://www.gametracker.com/player/Piotrek/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Clique] Piotrek/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/Piotrek101/ Mikrofon: Tak posiadam. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 +Sm +wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 jestem na nie gt+ ale tak mi nie przemawaisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 +sm -aktywność +/- zachowanie 35 minut temu, Piotrek101 napisał: Moje prowadzenie w CT jako warden nie jest może jakieś 10/10 lecz mogę je śmiało ocenić na 8,5/10. -No nie sądzę, trochę za wysoka ocena Spróbuj za jakiś czas NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) +wiek +aktywność +sm +ładne podanko Popracuj tylko nad ct Nie słyszałem nic złego o tobie, więc jestem na TAK Edytowane 1 Maja 2020 przez ZieLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 -Aktywność -Raczej nie masz 8/10 ct +Wiek NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 TAK +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) -zachowanie https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:59529396&Submit Nie raz widziałem jak wyzywasz innych graczy na serwerze. Nie Edytowane 1 Maja 2020 przez Kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) NIE +/- aktywność -zachowanie Edytowane 1 Maja 2020 przez leon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 -kultura narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 54 minuty temu, Kapi. napisał: -zachowanie https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:59529396&Submit Nie raz widziałem jak wyzywasz innych graczy na serwerze. Nie Trzeba szukać pozytywów Od 18 kwietnia ani jednego muta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 + Wiek +GT - Kultura Jak narazie na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 +wiek -zachowanie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 -zachowanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 -zachowanie +sm +/-gt +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 13 mutów Zmieniam zdanie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 imo zachowuje sie dobrze jestem na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 +sm +aktywność +aktywność Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Na tak +sm +gt Z tego co kojarzę jesteś kulturalny i ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 +wiek +sm -aktywność Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) -aktywność -kultura NA NIE Edytowane 2 Maja 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi