MiczuMily Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Propozycja to: Modyfikacja/dodanie punktu do regulaminu. Treść: Modyfikacja regulaminu działu nieobecność, mianowicie dodanie/edycja punktu który mówi o tym, że jeżeli osoba pisze nieobecność na jakimś serwerze to nie powinna grać. A osoby piszą nieobecność np na serwerze Dr na miesiąc a grają po 6h dziennie na innym. Więc jaki sens ma pisanie takiego czegoś z powodu, że się nie ma chęci grania na jakimś serwerze. Osoby takie powinny zostać zdegradowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 24 minuty temu, MiczuMily napisał: A osoby piszą nieobecność np na serwerze Dr na miesiąc a grają po 6h dziennie na innym. Niektóre osoby tak robią. Jak najbardziej na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Jest to dość często powtarzający się przypadek. Oczywiście na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Tak Każdy server ma inne community ale jeżeli ktoś chce być adminem to musi być odpowiedzialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak komuś znudziła się gra na danym serwerze to niech pisze rezygnację TAK Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Tamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Chociaż jak chwile nad tym pomyślałem zmieniam zdanie na NIE Czasami nie chce ci się grać na serwerze na którym masz admina a chce ci się pograć na innym Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Jestem na nie. Ktoś może mieć chęci pogrania na np. arenkach 1v1 a ma admina na hns a tam nie ma ochoty grać Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Ciosek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo77 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nie, można stracić zapał na kilka dni na granie na serwerze na którym ma się admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nie robi mi to totalnie różnicy, jeżeli nieobecność nie jest dłuższa niż 2-3 tygodnie. Nie mamy limitu adminów, więc jaką różnicę robi to, czy jakiś admin jest nieaktywny przez pewien czas? W każdym razie Benio decyduje. ^v^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nie ponieważ komuś może się trochę przejeść serwer i chce odpocząć i chce pograć na innym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Czasem trzeba sobie przerwę Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak szczerze, może to zabrzmi chamsko ale co Cie obchodzi życie prywatne innych? Swojego nie masz? Totalnie bezsensowne. Jest możliwość zgłoszenia nieobecności, to ludzie korzystają. Ponadto, sam czasami zgłaszałem nieobecność, bo po prostu nie miałem chęci do gry, na serwerze, na którym miałem admina. Jako admin trzeba pilnować, upominać, a czasami chyba każdy ma ochotę wejść na serwer i sobie pograć mając wszystko w dupie, ciesząc się grą. Niestety, patrząc na community areny, nie za bardzo jest to możliwe, bo co chwila skargi lecą, a admin na serwerze musi pilnować dzieci i porządku. ^^ BTW: Czasami nudzi codzienne granie po x h na tym samym serwerze i mapie. EDIT: 12 minut temu, MiczuMily napisał: Napiszę tutaj może jaśniej bo widzę, że nie każdy zrozumiał. Chodzi o nieobecność powyżej np 2 tyg a nie na kilka dni, z powodu braku chęci. A jeśli ktoś specjalnie pisze na miesiąc a i tak ciągle gra na innym serwerze to bez sensu Tyczy się to nieobecności po 2-3 dni i tych po 2-3 tygodnie, żeby nie było niedomówień. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez xKolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 11 minut temu, xKolorowy napisał: Tak szczerze, może to zabrzmi chamsko ale co Cie obchodzi życie prywatne innych? Swojego nie masz? Totalnie bezsensowne. Jest możliwość zgłoszenia nieobecności, to ludzie korzystają. Ponadto, sam czasami zgłaszałem nieobecność, bo po prostu nie miałem chęci do gry, na serwerze, na którym miałem admina. Jako admin trzeba pilnować, upominać, a czasami chyba każdy ma ochotę wejść na serwer i sobie pograć mając wszystko w dupie, ciesząc się grą. Niestety, patrząc na community areny, nie za bardzo jest to możliwe, bo co chwila skargi lecą, a admin na serwerze musi pilnować dzieci i porządku. ^^ BTW: Czasami nudzi codzienne granie po x h na tym samym serwerze i mapie. Nie, wytłumaczone przez kolorowego /\ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Napiszę tutaj może jaśniej bo widzę, że nie każdy zrozumiał. Chodzi o nieobecność powyżej np 2 tyg a nie na kilka dni, z powodu braku chęci. A jeśli ktoś specjalnie pisze na miesiąc a i tak ciągle gra na innym serwerze to bez sensu Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez MiczuMily poprawa błędu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Czasami trzeba odpocząć - granie w gry to nasz sposób rozrywki od znużenia i odpoczęcia od pracy / szkoły. Nie każdy ma siły grać po kilka godzin dziennie na serwerze i pilnować porządku. Każdy admin robi to nie dość że za darmo [bo nie mamy żadnych "płac za pracę", że tak to ujmę] to jeszcze wymagacie od większości bycia 24/7. Idę przykładem mojej pracy - pracuje powiedźmy na jednym stanowisku po i kręcę śrubki przez 8 godzin. Po kilku tygodniach stracisz chęć wykonywania danej czynności i chętnie byś spróbował czegoś nowego. Nie ważne jest [mówię o arenieskilla] gdzie grasz - ważne że grasz z nami ^_^ Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Chciałbym się odnieść do przedstawionej propozycji. Uważam, że nie powinno się ingerować w to co czyni. Każdy ma prawo robić w tym czasie co mu się podoba, może nawet jechać na grzyby do lasu lub grać na innym serwerze, jeżeli oczywiście ma taką chęć. Pół żartem, pół serio: Już widzę osoby piszące skargę na to, że Admin gra na innym serwerze podczas swojej nieobecności. Osobiście jestem na nie. Pozdrawiam Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez empi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi