leon Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) §3. Można tutaj zadawać pytania, które dotyczą każdego aspektu serwera. Więc pytanie WYŁĄCZNIE Do @ DOMINOczy mógłbym liczyć na UB od perm knebla.Oczywiscie pod jakimis warunkami typu 10knebli wraca perm. oczywiście wiem, że moje zachowanie było nie przyjemnę, ale każdemu należy się 2szansa. moderacje forum proszę o nie przenoszenie do kosza Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez leon Plosie domino XD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Moim zdaniem nie powinieneś dostać ungaga. Sytuacja sprzed 3 dni wbiłeś na serwer i pierwsze co to zacząłeś mnie wyzywać. Raczej się nie poprawisz, bo bardzo lubisz wyzywać administracje 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Pytanie nie jest wyłącznie do mnie ale też do administracji, która "możliwe" że ma coś więcej niż ja do powiedzenia i moje zdanie może nie być w pełni zgodne ze zdaniem obecnej administracji dlatego fajnie by było aby administracja hns się tu wypowiedziała. Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, wiesiu_HACKER napisał: Sytuacja sprzed 3 dni wbiłeś na serwer i pierwsze co to zacząłeś mnie wyzywać. Steam ID STEAM_1:1:528843898 To nawet nie moje Steamid, które dostało banicje.... 8 minut temu, wiesiu_HACKER napisał: Raczej się nie poprawisz, Tak, chce UB po to, żeby wbić I Cię wyzywać ..... 8 minut temu, DOMINO napisał: fajnie by było aby administracja hns się tu wypowiedziała. Tutaj będzie kwestia jakie miałem "kontakty" z adminami. +obecnie połowa adminów mnie nie zna. 🤠 Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez leon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 6 minut temu, leon napisał: Steam ID STEAM_1:1:528843898 To nawet nie moje Steamid, które dostało banicje.... Tak, chce UB po to, żeby wbić I Cię wyzywać ..... Tutaj będzie kwestia jakie miałem "kontakty" z adminami. +obecnie połowa adminów mnie nie zna. 🤠 No nie twoje steam ID tylko twojego MK 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Patrząc na pryzmat twojego zachowania na serwerze Hide and seek nigdy nie miałem z Tobą problemów, co nie oznacza że inni admini go nie mieli. Administracja serwera wielokrotnie Cię ostrzegała na temat łamań regulaminu - jednak ty pisałeś swoje zasady przez co zostałeś należycie ukarany. Dostawałeś coraz więcej blokad na serwerze co skutkowało finalnie perm kneblem. Usunięcie blokady dla Ciebie będzie skutkowało kolejnymi prośbami na ten sam temat od innych graczy [jeśli takie osoby istnieją], po za tym łamiąc licznie regulamin wiedziałeś jaka kara może Cię spotkać i to wyłącznie twoja wina. Na rozrabiałeś to musisz teraz swoje odpokutować, było wcześniej o tym myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Jak widać nie jesteś/nie byłeś zbyt lubiany przez adminów (albo przynajmniej przez ich część w tym mnie), i z tego co pamiętam to mocno na koniec swojej "kariery" (z dostępem do say) go "nadużywałeś" obrażałeś tam graczy, reklamowałeś inne sieci serwerów, nie wspominając o PW lub komentach pod profilem. Jak część adminów już zauważyła na MK pod nickiem tokyo (ps zmień go bo jest już taki gracz i gra na nim o wiele dłużej+nie da się cb pomylić z innym graczem ze względu na twoje fps-y/lagi) zaczynasz robić podobne rzeczy. Podsumowując nie otrzymujesz ungaga i jest to ostateczna (moja) decyzja. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi