Gniewko Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/ghghsk Nick pana:†M O N D E J† xzb opis sytuacji: pytalem sie pana mondeja czy expimy lub skracamy moze to uznal za prowokacje. Albo to ze mowilem slowo poniedzialek dal mi muta za prowkoacje napisalem dziekuje panie poniedzialku dal mi gaga brak komentarza. Serwer: Dv2 Dowody: demo,osoby takie jak brizo,synartura,gacus.ciapatus itd. 27.04.2020 godzina 23.17 okolo mapa niewiem jaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Mapa deathrun_emerald_a3_go A dałem Ci muta poniewaź sprowokowałeś mnie mówiąć "choć expimy mondej ty w tym najlepszy" czy coś w tym stylu A co do mówienia do mnie poniedziałek traktuje to jako prowokacja pobiewa_ powtarzam wam 100razy by#cie tak do mnie nie mówili bo to potraktuje jako prowokacja a wy dalej swoje 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 1 minutę temu, mondej napisał: Mapa deathrun_emerald_a3_go A dałem Ci muta poniewaź sprowokowałeś mnie mówiąć "choć expimy mondej ty w tym najlepszy" czy coś w tym stylu A co do mówienia do mnie poniedziałek traktuje to jako prowokacja pobiewa_ powtarzam wam 100razy by#cie tak do mnie nie mówili bo to potraktuje jako prowokacja a wy dalej swoje Się zapytałem czemu Cię niby to prowokuje nie umiałes odpowiedzieć więc potraktowalem jako żart, ps jeżeli mnie irytuje głos to muta trzeba ci dac czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 16 minut temu, Gniewko napisał: pytalem sie pana mondeja czy expimy lub skracamy moze to uznal za prowokacje. Albo to ze mowilem slowo poniedzialek dal mi muta za prowkoacje napisalem dziekuje panie poniedzialku dal mi gaga potwierdzam, bylo tak 1 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przez SK4N3R, 27 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Gniewko napisał: Się zapytałem czemu Cię niby to prowokuje nie umiałes odpowiedzieć więc potraktowalem jako żart, ps jeżeli mnie irytuje głos to muta trzeba ci dac czy coś? Powinieneś się domyśleć że to żart ponieważ z tego co pamiętam nie byłeś 1 któremu dałem muta za prowokacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Stójek - "Mondej expimy? Gacuś - "Ey Mondej expimy?" ,"poslapuj mnie"x2 Ciaptuś - "No dawaj expimy" "no poniedziałek dawaj expimy" "Nikt się nie dowie" "Jebać Mondeja" "Mondej pizdo" "Ey poniedziałek" Gniewko - "Mondej będziemy expić?" "Poniedziałek" "No dawaj expimy" Gniewko prowokacja tutaj była, gdyż sam @ mondejupomniał Cię, że jego do denerwuje/prowokuje po czym ty zaczynasz specjalnie zaczynasz jakieś dziwne zaczepki "poniedziałek". Mute/Gag słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 13 minut temu, BeeMay napisał: Stójek - "Mondej expimy? Gacuś - "Ey Mondej expimy?" ,"poslapuj mnie"x2 Ciaptuś - "No dawaj expimy" "no poniedziałek dawaj expimy" "Nikt się nie dowie" "Jebać Mondeja" "Mondej pizdo" "Ey poniedziałek" Gniewko - "Mondej będziemy expić?" "Poniedziałek" "No dawaj expimy" Gniewko prowokacja tutaj była, gdyż sam @ mondejupomniał Cię, że jego do denerwuje/prowokuje po czym ty zaczynasz specjalnie zaczynasz jakieś dziwne zaczepki "poniedziałek". Mute/Gag słuszny. Fakt nie chodzi mi o muta praktycznie tylko faworyzacje mondeja ja dostałem gaga A ktoś nie, nie pamiętam kto proszę też to zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 12 godzin temu, Gniewko napisał: opis sytuacji: pytalem sie pana mondeja czy expimy lub skracamy moze to uznal za prowokacje. Albo to ze mowilem slowo poniedzialek dal mi muta za prowkoacje napisalem dziekuje panie poniedzialku dal mi gaga brak komentarza. Gdzie tutaj w skardze jest mowa o faworyzacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 dokładnie @ BeeMay zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 W dniu 28.04.2020 o 09:56, BeeMay napisał: Stójek - "Mondej expimy? Gacuś - "Ey Mondej expimy?" ,"poslapuj mnie"x2 Ciaptuś - "No dawaj expimy" "no poniedziałek dawaj expimy" "Nikt się nie dowie" "Jebać Mondeja" "Mondej pizdo" "Ey poniedziałek" Gniewko - "Mondej będziemy expić?" "Poniedziałek" "No dawaj expimy" Gniewko prowokacja tutaj była, gdyż sam @ mondejupomniał Cię, że jego do denerwuje/prowokuje po czym ty zaczynasz specjalnie zaczynasz jakieś dziwne zaczepki "poniedziałek". Mute/Gag słuszny. @ T0M3KJak dla mnie, skarga do odrzucenia. Ale werdykt należy tutaj do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi