Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na najlepszego admina na sieci v2

Udostępnij

Gniewko

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/ghghsk

Nick pana:†M O N D E J† xzb

opis sytuacji: pytalem sie pana mondeja czy expimy lub skracamy moze to uznal za prowokacje. Albo to ze mowilem slowo poniedzialek dal mi muta za prowkoacje napisalem dziekuje panie poniedzialku dal mi gaga brak komentarza.

Serwer: Dv2

Dowody: demo,osoby takie jak brizo,synartura,gacus.ciapatus itd. 27.04.2020 godzina 23.17 okolo mapa niewiem jaka

Mapa deathrun_emerald_a3_go

A dałem Ci muta poniewaź sprowokowałeś mnie mówiąć "choć expimy mondej ty w tym najlepszy" czy coś w tym stylu 

A co do mówienia do mnie poniedziałek traktuje to jako prowokacja pobiewa_ powtarzam wam 100razy by#cie tak do mnie nie mówili bo to potraktuje jako prowokacja a wy dalej swoje

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

1 minutę temu, mondej napisał:

Mapa deathrun_emerald_a3_go

A dałem Ci muta poniewaź sprowokowałeś mnie mówiąć "choć expimy mondej ty w tym najlepszy" czy coś w tym stylu 

A co do mówienia do mnie poniedziałek traktuje to jako prowokacja pobiewa_ powtarzam wam 100razy by#cie tak do mnie nie mówili bo to potraktuje jako prowokacja a wy dalej swoje

Się zapytałem  czemu Cię niby to prowokuje nie umiałes odpowiedzieć więc potraktowalem jako żart, ps jeżeli mnie irytuje głos to muta trzeba ci dac czy coś?

16 minut temu, Gniewko napisał:

pytalem sie pana mondeja czy expimy lub skracamy moze to uznal za prowokacje. Albo to ze mowilem slowo poniedzialek dal mi muta za prowkoacje napisalem dziekuje panie poniedzialku dal mi gaga

potwierdzam, bylo tak 

• Lubię to! 1
8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda.

Przez SK4N3R,

4 godziny temu, Gniewko napisał:

Się zapytałem  czemu Cię niby to prowokuje nie umiałes odpowiedzieć więc potraktowalem jako żart, ps jeżeli mnie irytuje głos to muta trzeba ci dac czy coś?

Powinieneś się domyśleć że to żart ponieważ z tego co pamiętam nie byłeś 1 któremu dałem muta za prowokacje

Stójek - "Mondej expimy?

Gacuś - "Ey Mondej expimy?" ,"poslapuj mnie"x2

Ciaptuś - "No dawaj expimy" "no poniedziałek dawaj expimy" "Nikt się nie dowie" "Jebać Mondeja" "Mondej pizdo" "Ey poniedziałek"

Gniewko - "Mondej będziemy expić?" "Poniedziałek" "No dawaj expimy"

Gniewko prowokacja tutaj była, gdyż sam @ mondejupomniał Cię, że jego do denerwuje/prowokuje po czym ty zaczynasz specjalnie zaczynasz jakieś dziwne zaczepki "poniedziałek". Mute/Gag słuszny.

13 minut temu, BeeMay napisał:

Stójek - "Mondej expimy?

Ciaptuś - "No dawaj expimy" "no poniedziałek dawaj expimy" "Nikt się nie dowie" "Jebać Mondeja" "Mondej pizdo" "Ey poniedziałek"

Gniewko prowokacja tutaj była, gdyż sam @ mondejupomniał Cię, że jego do denerwuje/prowokuje po czym ty zaczynasz specjalnie zaczynasz jakieś dziwne zaczepki "poniedziałek". Mute/Gag słuszny.

Fakt nie chodzi mi o muta praktycznie tylko faworyzacje mondeja ja dostałem gaga A ktoś nie, nie pamiętam kto proszę też to zobaczyć.

12 godzin temu, Gniewko napisał:

opis sytuacji: pytalem sie pana mondeja czy expimy lub skracamy moze to uznal za prowokacje. Albo to ze mowilem slowo poniedzialek dal mi muta za prowkoacje napisalem dziekuje panie poniedzialku dal mi gaga brak komentarza.

Gdzie tutaj w skardze jest mowa o faworyzacji?

W dniu 28.04.2020 o 09:56, BeeMay napisał:

Stójek - "Mondej expimy?

@ T0M3KJak dla mnie, skarga do odrzucenia. Ale werdykt należy tutaj do Ciebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności