Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na mnk

Udostępnij

Belz

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198210502291/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/mnktokozak/

Nick oskarżonego: mnk
Opis sytuacji: Po prostu perfidne przeszkadzanie w prowadzeniu rundy, a mianowicie wjechał autem przed cele...

Zachowanie pozostawie wiele do życzenia...

Serwer: JB CS:GO
Dowody: demko mapa jb_dust_v50 godzina ok 20:37

• Lubię to! 2
  • Haha! 3

Wjechałem do cel samochodem ponieważ myślałem że warden będzie chciał ich w autku przewieść. Powiedział żebym wyjechał to zjechałem nim na bok i stało tak że nikomu nie powinno to przeszkadzać. Pózniej ktoś wziął je i odjechał nim jeszcze dalej. Uważam że to nie było przeszkadzanie w prowadzeniu bo stałem tym autkiem obok nich i w nikogo nie wjechałem. Jeśli przeszkadzałem to dajcie mi kare :/.

Dałem sobie ctbana na godzinę jeśli to tak ci przeszkadzało... Nie chce mi się kłócić 

Edytowane przez mNk
  • Smutne. 1
łączę 2 posty w 1

Przez NiceOne,

ehh. byłem przy tym, potwierdzam że wjechał ale nikomu nic się nie stało, nikomu (tak mi się wydaję) nie przeszkadzał. mmm mi tym bardziej nie przeszkodził. Żaden więzień nie zginął ani sie nie skarżył 

• Lubię to! 1
8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się.

Przez NiceOne,

byłem wtedy wardenem i chciałem ich na początku zabrać tym autkiem ale zmieniłem zdanie i powiedziałem żeby wyjechał i wyjechał więc niewiem w czym problem tyle odemnie

miłego dzionka :) 

• Lubię to! 1
8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się.

Przez NiceOne,

W dniu 23.04.2020 o 21:21, adiboo91 napisał:

byłem wtedy wardenem i chciałem ich na początku zabrać tym autkiem ale zmieniłem zdanie i powiedziałem żeby wyjechał i wyjechał więc niewiem w czym problem tyle odemnie

Warden sam powiedział, że mu to nie przeszkadzało. Warden chciał zabrać więźniów autem, lecz zmienił zdanie, @ mNkwyprowadził auto i tyle.

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności