Belz Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198210502291/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/mnktokozak/ Nick oskarżonego: mnk Opis sytuacji: Po prostu perfidne przeszkadzanie w prowadzeniu rundy, a mianowicie wjechał autem przed cele... Zachowanie pozostawie wiele do życzenia... Serwer: JB CS:GO Dowody: demko mapa jb_dust_v50 godzina ok 20:37 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Wjechałem do cel samochodem ponieważ myślałem że warden będzie chciał ich w autku przewieść. Powiedział żebym wyjechał to zjechałem nim na bok i stało tak że nikomu nie powinno to przeszkadzać. Pózniej ktoś wziął je i odjechał nim jeszcze dalej. Uważam że to nie było przeszkadzanie w prowadzeniu bo stałem tym autkiem obok nich i w nikogo nie wjechałem. Jeśli przeszkadzałem to dajcie mi kare :/. Dałem sobie ctbana na godzinę jeśli to tak ci przeszkadzało... Nie chce mi się kłócić Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez mNk 1 łączę 2 posty w 1 Przez NiceOne, 23 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 ehh. byłem przy tym, potwierdzam że wjechał ale nikomu nic się nie stało, nikomu (tak mi się wydaję) nie przeszkadzał. mmm mi tym bardziej nie przeszkodził. Żaden więzień nie zginął ani sie nie skarżył 1 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się. Przez NiceOne, 23 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 byłem wtedy wardenem i chciałem ich na początku zabrać tym autkiem ale zmieniłem zdanie i powiedziałem żeby wyjechał i wyjechał więc niewiem w czym problem tyle odemnie miłego dzionka 1 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się. Przez NiceOne, 23 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 W dniu 23.04.2020 o 21:21, adiboo91 napisał: byłem wtedy wardenem i chciałem ich na początku zabrać tym autkiem ale zmieniłem zdanie i powiedziałem żeby wyjechał i wyjechał więc niewiem w czym problem tyle odemnie Warden sam powiedział, że mu to nie przeszkadzało. Warden chciał zabrać więźniów autem, lecz zmienił zdanie, @ mNkwyprowadził auto i tyle. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi