Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga jb / admini nie potrafią liczyć

Udostępnij

MroKu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: MroKu

nick oskarzonego: kygo

sytuacja: admin beemay daje graczowi wiktor muta na 19k minut (w założeniu 2tyg.), po czym igonnahitya zaczyna sie z nim kłócić ze 2 tygodnie to 20160 minut, we dwoje zaczynają naduzywac zamiast wyjasnic to na admin czat, wiele osób naduzywa, i admin igonnahitya zaczyna mówic ze tylko ADMINI mogą sie wypowiedziec, a ze ja nic cały czas nie mówiłem i po prostu wpisałem w internet ile to 2 tygodnie na minuty, po czym po prostu powiedziałem cytuje: 2 tygodnie to 20160 minut i jedyne co powiedział kygo to dobra mroku! i cyk mut 120 naduzywanie.

mapa: teraz dokładnie nie powiem ale była to jakas mapa jungle cos podobnego

godzina: ok. 55 minut po północy

runda: ostatnia runda mapy w tej rundzie była zabawa KD

• Lubię to! 2
  • Haha! 1

@ IGonnaHitYaPowiedział, że tylko ADMINI mają się wypowiadać na owy temat ponieważ był straszny chaos na serwerze, a ty byłeś chyba pierwszą osobą która coś powiedziała po tym ostrzeżeniu więc dostałeś mute z tego co pamiętam to nie tylko ty dostałeś mute. (muty były jak najbardziej słuszne)

Rozumiem Cię, że powiedziałeś tylko jedno zdanie ALE zrozum, że jak cały serwer powie coś od siebie to robi się straszny chaos...

Moim zdaniem jest to kolejna bezsensowna skarga...

• Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1

17 minut temu, mNk napisał:

@ IGonnaHitYa i @ BeeMaychcieli dojść do porozumienia ponieważ BeeMay pomylił się z ilością minut dając mute. I Kygo chciał wyjaśnić czemu zle zrobił. Jak dla mnie skarga do odrzucenia.

Co ma to ze chcą cos wyjasnic do tego ze mówią cytuje ''dobra tylko admini teraz mówią'' czy cos w tym stylu, do tego ze dostaje muta za to ze powiedziałem 1 zdanie i dostaje muta na 120 minut. A po 2 za przeproszeniem ale to po ch*j jest ten admin czat? tak trudno napisac ''u@ zle dałes muta?''

• Wrr! 1
  • Haha! 1

32:34 - Mroku wchodzi w zdanie kygowi kiedy on ostrzegł wcześniej "każda osoba bez admina teraz się nie odzywa" po czym mroku dostaje mute na 120 minut.

Poleciały równiez trzy inne muty na 120 minut ale z tamtymi się zgodzę ponieważ faktycznie nadużywali.

Według mnie @ MroKunie powinieneś wchodzić kygowi w zdanie tym bardziej jeśli o to prosił.

@ IGonnaHitYamroku powiedział tylko to, co chciałeś beemayowi wytłumaczyć, jak dla mnie dla mroka mut był nie słuszny.

Admina zostawiam  właścicielom albo przyszłemu majorowi.

Nie piszcie już tutaj komentarzy bo wszystko wyjaśniłem, jeśli ktoś się jeszcze nie zgadza z tą decyzją to zapraszam na PW.

• Lubię to! 2

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności