MiczuMily Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/miczumily/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/mnktokozak/, https://steamcommunity.com/profiles/76561198905796342/ Nick oskarżonego: mnk, headshoter & ludzie w tle Opis sytuacji: Młyn na serwerze, admin upomina HeadShotera, że ma wyjść z ct jakoś w 2 rundzie. Jak sam stwierdza powiedział mu to 4 razy. Następnie jest już 5 runda na co Head mówi, że po 4 nie liczy się kolejka, później wychodzi. Admin tłumaczy się, że nie daje mu ct bana bo się bugują i jak już to da kick'a. Więc dlaczego tego nie zrobił przez 3 rundy?? No ogl młyn jak zawsze a admin nie reaguje Serwer: JB CS:GO Dowody: demko mapa jb_obama_v5_beta od 1 do jakoś 5/6 rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Miczu tak jak piszesz był straszny młyn na serwerze z tego co pamietam nie byłem z adminów sam na serwerze, plus byłem w ct. Staram się ograniczać dawania ctbanów ponieważ są zbugowane i nie upływa w nich czas. Szczerze to ciężko jest ogarnąć wszystko na raz. Po za tym zauważyłem pózniej że @kinderkingktóry był w kolejce z mutacją wyszedł z niej i nikogo więcej nie było więc się wstrzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Łysy z brazzers - mute - 120 minut - Nadużywanie mikrofonu, kultura Kinder - Mute - 120 minut - Nadużywanie mikrofonu Headshooter - mute - 720 minut - Nadużywanie mikrofonu Headshooter - ctban - 60 minut - Nie ustąpienie miejsca w CT osobom z mutacją Podczas ten sytuacji na serwerze był także @ IGonnaHitYa i od niego także nie widziałem żadnej reakcji. @ mNkRozumiem, że nie chcesz być surowy w stosunku do graczy ale bez przesady, jak trzeba nadać ctbana/muta/gaga/bana, to go po prostu nadaj. Zostawiam adminów właścicielom sieci lub przyszłemu majorowi Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Headshooter i łysy nadane, btw skoro mnk ich ogarnia to nie będę się wtrącać ;/ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @ BeeMay na drugiej stronie skarg zostało jeszcze kilka do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Kygo oraz mNk rozmawiałem już z wami na ten temat i wszystko wyjaśniliśmy. Jeżeli na serwerze jest kilku Adminów to zadania dzielą się pomiędzy wami. Kary, które nie zostały jeszcze nadane do nadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi