Sadystka Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Nick: sadystka Imię: Kinga Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać range ACT?: Posiadałam rangę UBT i sobie radziłam (tak myślę) chciałabym pomóc w miarę swoich możliwości. Może i się nie nadaje w zupełności, ale podstawowe cheaty potrafie ogarnąć. (CHYBA XD) Zawsze jeżeli będę mieć problem mogę zgłosić się do "profesjonalistów" Czy miałeś styczność z sourcebans?: yas of course Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 5/10 - tak jak wcześniej XD Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak, to na jakich?): nie nie i nie Jak długo gram w CS:GO?: 3,200h - ok 4,5 lat (jakoś) Ile czasu poświęcam forum dziennie: codziennie zerkam po 30 - 1h 😄 Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: klik Kontakt: Forum, steam, fb (poszczególne osoby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 6. Zakazane jest pisanie ciągle tych samych tematów/wypowiedzi na jeden temat (np. Ciągłe składnie podania na to samo stanowisko, pomimo, że zostało odrzucone, bo kandydat nie spełnia wymagań) - W przypadku odrzuconej aplikacji na dane stanowisko przez właściciela sieci, opiekuna, major admina, kolejne podanie można złożyć najwcześniej po upływie 1. tygodnia. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi