Skocz do zawartości

[Przyjęta]Królewska Skarga

Udostępnij

Matysiak

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Yasuowaty/

Link do steam oskarżonego:

Nick oskarżonego: Royall
Opis sytuacji: Admin ewidentnie się poczuwa, posuwa się do kroków do których nie powinien. Wyzywa graczy typu .!mute XXX 99999 Wk*rwia ludzi, nie potrafi zachować kultury i dosyć mocno kłapie językiem. Tłumacząc się: Że nie spina, a wykonuję obowiązki admina poprawnie.
Serwer: Jailbreak

Data i czas: 18.04.2020 23:00 ok.

Mapa: ba_jail_farmville

Runda: 3 ostatnie rundy, ale polecam zobaczyć całość od kiedy royal wbił do ct

Dowody:(Demko do dolnej części skargi) auto0-20200416-175002-505524331-jb_desert_fortress_v9-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-1829.zip

SS:(Do górnej części skargi)

Spoiler

123.thumb.png.e976c8a7c72b12e83de0a7884334b1ee.png

x2.

Mapa: jb_desert_fortress_v9

Data i godzina: 17:50///18:29 16.04.2020

Dokładny czas demka:

5:30 Admin zamiast pomóc koledze, który ma buga daje mu muta. Dopiero minutę później, ciosek aby odbugować gracza daje mu kicka
7:40 Royal na mnie naskakuję, bo odzywam się pomiędzy poleceniami wardena i padają pamiętne słowa "W piździe mam ile tu grasz"

Później admin co chwilę zrzuca obowiązki na cioska pisząc "Ciosek zajmij się tym" gdzie on zajmował się innym graczem, a nie mógł się rozdwoić. Polecam oglądać demko do ok. 11 minuty

Admin dosyć mocno się poczuwa, zrzuca obowiązki na innych. Na początku nie miałem zamiaru składać tej skargi, lecz patrząc na to jak aktualnie się panoszy na serwerze i zachowuję, zostałem do tego zmuszony. Dosyć często zamiast mutować graczy/gagować daje się sprowokować i walczy z nimi na wyzwiska, co nie przystało na admina który "Wykonuje swoje obowiązki". Można posprawdzać logi z różnych map, i widać, że administrator lubi się bawić w prowokacje.

Edytowane przez Matysiak
  • Lubię to! 5
  • Smutne. 3
  • Haha! 1

Męczycie mnie tymi skargami...

Powiedz mi czy ty naprawdę nie masz co robić w życiu tylko pisać zbędne skargi ?

Tak napisałem

"mute (hobbit) 999 wkurwia ludzi" - Jest strasznie upierdliwy oraz czepia się o każdą pierdołe zresztą podobnie jak ty...

Może faktycznie nie powinienem tego pisać ale to jest tak jak wyżej napisałem pierdoła którą napisałem raz, a ty już się czepiasz...

Mam wrażenie, że próbujesz być zauważonym...

Kilka dni temu wchodzisz na serwer i upominasz @ BeeMay'a o jakąś PIERDOŁE.

Teraz wyłapujesz moje PIERDOŁY kilku dni i zlepiasz w całość do tego piszesz jakieś "poczuwa poczuwa poczuwa......)

Jakie kurrrde poczuwa ?!

Złożyłem podanie na admina żeby pomóc ogarnąć ten serwer ponieważ jestem mega aktywny WIĘC TO ROBIĘ !!

A ty się nagle pojawiasz i rzucasz mi jakieś kłody pod nogi...

25 minut temu, Matysiak napisał:

5:30 Admin zamiast pomóc koledze, który ma buga daje mu muta. Dopiero minutę później, ciosek aby odbugować gracza daje mu kicka

Tak jak wyżej napisałem zlepiasz parę pomyłek w całość, a teraz ciężko jest mi określić o co Ci chodzi bo napisałeś skargę dopiero dzisiaj.....

47 minut temu, Matysiak napisał:

Admin dosyć mocno się poczuwa, zrzuca obowiązki na innych. Na początku nie miałem zamiaru składać tej skargi, lecz patrząc na to jak aktualnie się panoszy na serwerze i zachowuję, zostałem do tego zmuszony.

Dziękujemy Ci strażniku teksasu, że tak bardzo dbasz o AS i walczysz ze złymi Adminami. (szkoda, że tym samym zaśmiecasz forum :/)

Bo co innego mogę Ci odpisać...

Jeszcze te "zostałem do tego zmuszony)

JEZUUU...........

• Lubię to! 2
  • Smutne. 8
  • Haha! 2

Co do skargi kolejna skarga, która przyczepia się do tych jak to nazwał Royall "Pierdół". Nie macie już na co pisać skarg?

Mapa ba_jail_farmville:

[Ninja] RoyaLL: mute xyz 999 wkurwia ludzzi

[Clique] Matysiak: !degrad royal uspokój się lol

[Ninja] RoyaLL: skarge zawsze mozesz napisac matysiak

[USA] kacper: matysiak dostanie majora i ci da dengu nie bedzie sie w jakies skargi bawił

Royall tutaj akurat twoja wina, to była prowokacja, na co Matysiak również odpowiedział prowokacją. Royall zwroty takie jak "Pisz skarge" "Możesz skargę napisać" możesz sobie już darować. Co do Kacpra również prowokacja. Skoro uważacie, że ktoś popełnił błąd to nie popełniajcie po chwili tego samego błędu. Tłumaczenie "Ale to on zaczął" było w Podstawówce ;/ . Poza tym jeżeli ADMIN coś powie to nie kłóćcie się z nim na serwerze łamiąc przy tym kilka punktów z regulaminu tylko wejdźcie na TS/Discord lub napiszcie do siebie na PV na STEAM, bądź napiszcie to ale w jednym prostym i kulturalnym zdaniu nie zaśmiecając chatu dla innych. Jeżeli chcecie się kłócić na serwerze, to nie dziwcie się, że potem dostajecie gagi/muty czy BANY.

Mapa jb_desert_fortress_v9:

2. Gdy na serwerze jest więcej niż jeden Admin, dzielą się ze sobą obowiązkami.

Twoje "Później admin co chwilę zrzuca obowiązki na cioska pisząc "Ciosek zajmij się tym" gdzie on zajmował się innym graczem, a nie mógł się rozdwoić." - Tutaj ciosek sam zamieszał się z Mutem dla kolegi "..." który puszczał bindy, Royall prawdopodobnie widząc, że został zmutowany poprosił Cioska o pomoc.

Royall zmutował kolegę, który zbagował CT ponieważ nie dał dojść do słowa wardenowi. Jeżeli kolega miał problem od tego służy u@, a nie faktyczne nadużywanie chatu głosowego.

Matysiak uwierz, że siedząc na serwerze od takich ludzi jak Ty, czyli już doświadczonych i z dłuższym stażem oczekuje się zachowania kulturalnego. Faktycznie 2 razy wtrąciłeś się w słowo CT dlatego dostałeś muta. Może mniej może bardziej słusznego, lecz zgodnego z regulaminem. Twoje skargi, które aktualnie piszesz to bezsensowna dodatkowa praca dla UBT.

Żeby było sprawiedliwie:

Royall - gag 60min - prowokacja, "pisz skargę"

kacper - gag 30min - prowokacja

Matysiak - gag 30min - prowokacja

Edytowane przez BeeMay
  • Lubię to! 2
  • Smutne. 3
  • Haha! 2
odświeżam temat// skarga wymaga rozpatrzenia

Przez SK4N3R,

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności