kacper88890 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Link do steam: Nie mam jak zdobyć coś się zbagowało i mi nie pokazuje. Mój nick: Senper100%HS Link do steam oskarżonego: Nie mam [admin] Nick oskarżonego: mNk G4Skins.com Opis sytuacji: Wbiłem sobie do ct admin kazał mi prowadzić wziołem wardena zaczołem prowadzić i wszystko było ok a admin na końcu rudny mi daje ctbana za niby [nieogarnianie] Serwer: JB [JailBreak] Dowody: mapa: toobalok_v5 [nie wiem dokladnie] 20.04.2020 godzina 1:00-1:30 1min przed końcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Moim zdaniem ban był jak najbardziej słuszny. Jąkałeś się, nie byłeś pewny tego co mówisz i uważam że powinieneś jeszcze troche pograć w tt. Byli przy tej sytuacji również @ RoyaLLi @ frosztjmogą się wypowiedzieć na ten tema. Jeszcze się pytałem na u@ jak oni myślą nikt nie odpowiedział więc zrobiłem to co myślałem za słuszne. Jeszcze dodam że kolega nie miał mutacji a w kolejce były osoby co ją posiadały. Nie wiem czy sprawia wam przyjemność składanie takich bezsensownych skarg bądz się nudzicie, szczerze nie interesuje mnie to Jeśli ctban został nadany niesłusznie to bardzo przepraszam. Ale chyba z tego co wiem to skargi poniżej 1h miały być odrzucane @ SK4N3R. Ode mnie to wszystko. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez mNk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) To będziesz dawać muty gagi ct bany do 30min za nic i nie będziesz za to ponosić odpowiedzialności według mnie to głupota. A co do ciebie mtk dajesz kary za nic, napisałem ci na chacie żebyś użył mózgu po coś tam a ty mi dajesz gaga na 60min brak dystansu do siebie, według mnie nie powinieneś mieć admina. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez kacper88890 .. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Gdzie on się jąkał ? xddd to że ci sie w nocy nudzi i dajesz ctbany za nic to nie jego wina Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Shrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 6 minut temu, mNk napisał: Moim zdaniem ban był jak najbardziej słuszny. Jąkałeś się, nie byłeś pewny tego co mówisz i uważam że powinieneś jeszcze troche pograć w tt. Byli przy tej sytuacji również @ RoyaLLi @ frosztj . Jeszcze się pytałem na u@ jak oni myślą nikt nie odpowiedział więc zrobiłem to co myślałem za słuszne. Jeszcze dodam że kolega nie miał mutacji a w kolejce były osoby co ją posiadały. Jeśli ctban został nadany niesłusznie to bardzo przepraszam. Ale chyba z tego co wiem to skargi poniżej 1h miały być odrzucane @ SK4N3R. Ode mnie to wszystko. Skopiowalne 1 do 1 z innej skargi żałosne. 1 nastepnym razem zglos temat //spam Przez PiKe, 20 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) A więc tak. Po pierwsze nie wiedziałeś jak otworzyć cele Po drugie gubiłeś w poleceniach Staliśmy w celach minute Jak dla mnie powinieneś pograć w Tt i się douczyć. Skarga do odrzucenia przez zbyt niski czas kary Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Nie, ja wiedziałem jak otworzyć cele po prostu nie wiedziałem gdzie jest przycisk do otwierania. I się nie jakałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Są dwie te same skargi @ Moderatorzamknijcie tą a my się zajmiemy tym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 5 minut temu, frosztj napisał: A więc tak. Po pierwsze nie wiedziałeś jak otworzyć cele Po drugie gubiłeś w poleceniach Staliśmy w celach minute Jak dla mnie powinieneś pograć w Tt i się douczyć. Skarga do odrzucenia przez zbyt niski czas kary Ciebie nie było przy zaistniałej sytuacji 1 spam Przez PiKe, 20 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 8 minut temu, frosztj napisał: Po pierwsze nie wiedziałeś jak otworzyć cele Wiele osób czasem nie wie gdzie A NIE JAK otworzyć cele i bana nie dostają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 2 te same skargi, werdykt będzie tam Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi