Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na admina

Udostępnij

kacper88890

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: Nie mam jak zdobyć coś się zbagowało i mi nie pokazuje.   Mój nick: Senper100%HS 

Link do steam oskarżonego: Nie mam [admin]

Nick oskarżonego: mNk G4Skins.com
Opis sytuacji: Wbiłem sobie do ct admin kazał mi prowadzić wziołem wardena zaczołem prowadzić i wszystko było ok a admin na końcu rudny mi daje ctbana za niby [nieogarnianie]
Serwer: JB [JailBreak]
Dowody: mapa: toobalok_v5 [nie wiem dokladnie] 20.04.2020 godzina 1:00-1:30   1min przed końcem.

Moim zdaniem ban był jak najbardziej słuszny. Jąkałeś się, nie byłeś pewny tego co mówisz i uważam że powinieneś jeszcze troche pograć w tt. Byli przy tej sytuacji również @ RoyaLLi @ frosztjmogą się wypowiedzieć na ten tema. Jeszcze się pytałem na u@ jak oni myślą nikt nie odpowiedział więc zrobiłem to co myślałem za słuszne. Jeszcze dodam że kolega nie miał mutacji a w kolejce były osoby co ją posiadały. Nie wiem czy sprawia wam przyjemność składanie takich bezsensownych skarg bądz się nudzicie, szczerze nie interesuje mnie to Jeśli ctban został nadany niesłusznie to bardzo przepraszam. Ale chyba z tego co wiem to skargi poniżej 1h miały być odrzucane @ SK4N3R. Ode mnie to wszystko.

Edytowane przez mNk
  • Haha! 2

To będziesz dawać muty gagi ct bany do 30min za nic i nie będziesz za to ponosić odpowiedzialności według mnie to głupota. A co do ciebie mtk dajesz kary za nic, napisałem ci na chacie żebyś użył mózgu po coś tam a ty mi dajesz gaga na 60min brak dystansu do siebie, według mnie nie powinieneś mieć admina.

Edytowane przez kacper88890
..
  • Lubię to! 2
  • Haha! 1

6 minut temu, mNk napisał:

Moim zdaniem ban był jak najbardziej słuszny. Jąkałeś się, nie byłeś pewny tego co mówisz i uważam że powinieneś jeszcze troche pograć w tt. Byli przy tej sytuacji również @ RoyaLLi @ frosztj . Jeszcze się pytałem na u@ jak oni myślą nikt nie odpowiedział więc zrobiłem to co myślałem za słuszne. Jeszcze dodam że kolega nie miał mutacji a w kolejce były osoby co ją posiadały.  Jeśli ctban został nadany niesłusznie to bardzo przepraszam. Ale chyba z tego co wiem to skargi poniżej 1h miały być odrzucane @ SK4N3R. Ode mnie to wszystko.

Skopiowalne 1 do 1 z innej skargi żałosne.

• Haha! 1
nastepnym razem zglos temat //spam

Przez PiKe,

A więc tak. 

Po pierwsze nie wiedziałeś jak otworzyć cele

Po drugie gubiłeś w poleceniach

Staliśmy w celach minute

Jak dla mnie powinieneś pograć w Tt i się douczyć. 

Skarga do odrzucenia przez zbyt niski czas kary

Edytowane przez frosztj
  • Lubię to! 1

5 minut temu, frosztj napisał:

A więc tak. 

Po pierwsze nie wiedziałeś jak otworzyć cele

Po drugie gubiłeś w poleceniach

Staliśmy w celach minute

Jak dla mnie powinieneś pograć w Tt i się douczyć. 

Skarga do odrzucenia przez zbyt niski czas kary

Ciebie nie było przy zaistniałej sytuacji

• Haha! 1
spam

Przez PiKe,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności