WyjebaneJajca Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Propozycja to: Modyfikacja tematów skarg i odwołań od banów Treść: Moją propozycją jest aby w temacie każdej skargi/odwołania od bana trzeba było na początku tematu napisać serwer o który chodzi (np: HNS#2 Skarga na graczy), ponieważ sprawdzanie codziennie po kilka/kilkanaście czasem kilkadziesiąt wpisów które nas nie dotyczą jest nudne i trochę czasochłonne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 §3. Przy wpisaniu tematu należy wybrać prefix tematu, który będzie mówił jakiego serwera dotyczy skarga. Jest to jakby w regulaminie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ustawić prefix jako obowiązkową część tematu, bez której temat nie zostanie opublikowany i po sprawie. @ Avgariatda się tak zrobić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, SK4N3R napisał: Ustawić prefix jako obowiązkową część tematu, bez której temat nie zostanie opublikowany i po sprawie. @ Avgariatda się tak zrobić? W sumie nie wiem czy na Arenie, czy na innym forum ale widziałem już coś takiego i fajna sprawa. Większość, z tego co widzę, zupełnie olewa prefix. Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez xKolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, SK4N3R napisał: Ustawić prefix jako obowiązkową część tematu, bez której temat nie zostanie opublikowany i po sprawie. @ Avgariatda się tak zrobić? Na naszej wersji forum nie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi