T0M3K Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: T0M3K Wiek: 16 nadchodzi Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Sprawuję stanowisko m@ na drv2 i chciałbym pomóc również w porządku tutaj na serwerze. Na serwerze jest aktualnie 4 adminów, i wiem, że m@ poszukuję chętnych rąk do pomocy. Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata , 3858godz W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Aktualnie o każdej porze mogę być na serwerze, gram na nim zazwyczaj wieczorem i nocą. Link GT: https://www.gametracker.com/player/T0M3K/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/T0M3K_AS/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez T0M3K 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 tak +aktywność +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 +wiek +ogar +doświadczenie +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Tak -wiek +aktywność +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 -Aktywność 14 minut temu, T0M3K napisał: Wiek: 16 nadchodzi Mi nadchodzi 18 +Doświadczenie NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 na tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 +/- aktywność +doświadczenie Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 No nw nw -sm ---wiek +gra w csgo +Zaczynasz częściej grać na mirku Na okres próbny można jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Tak +spoko w sumie +ogar +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 +ogarnia +utalentowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 +Doświadczenie +sm +aktywność Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 -toxic +wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 -jest toksyczny i łatwo daje się sprowokowac, słaby przykład na admina Na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 -Jak można zauważyć osoba niekompetentna nawet na stanowisko admina, liczne prowokacje jak i obrazy w skardze. -sm 4/10???Jak dobrze pamiętam to wymagania na majora podanie przez @ xBonio to minimum 6/10, więc dziwna sytuacja. Na WIELKIE NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamageGiven Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 -sm 4/10 słaby przykład na admina. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) -aktywnosc do poprawy +ogarnia +/- wiek +sm okres próbny. boże TAK bo mi @ Nice Onenie da żyć. ale i tak okres próbny Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Sadystka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 +doswiadczenie +sm +aktywnosc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 +doświadczenie +mutacja +wiek NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Jestem na tak +doświadczenie +wiek Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie, liczne skargi, problemy do osób z którymi nawet nie grał. Ostatnio częste wyzwiska oraz obrażanie. Aktywność też taka sobie pograł kilka dni więc wątpię żeby wiedział na co się pisze jeżeli sam nie potrafi się opanować a co dopiero graczy. Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez MiczuMily 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Oczywiście na tak +doświadczenie +aktywność +sm +mutacja +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 11 godzin temu, E4driu napisał: -wiek -sm +aktywność +ogarnięty +doświadczenie +sympatyczny koleś dołącz @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Na tak: -Wiek -Doświadczenie -Miał już admina na mirku za moich czasów jako m@ więc gracze go znają -Lepszy Ty niż jakiś pajac co będzie płakał i udupiał majorków. elo o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Na TAK+wiek +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi