hobbit Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Link do steam: Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/RoyaLL_/ Nick oskarżonego: RoyaLL♛ Opis sytuacji: Nasz nowy admin za bardzo wczuł się w role. Przyczepił się do mnie, odpowiedziałem mu z paroma przekleństwami a ten mi wlepił muta na 720. Serwer: JB CSGO Dowody: jb_rehab_f1 runda 1/2 godzina 00:30/35 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 5 minut temu, Shrek napisał: odpowiedziałem mu z paroma przekleństwami a ten mi wlepił muta na 720. Robisz skargę i sam sobie odpowiadasz H@H@H Wyzywałeś mnie więc dostałeś mute. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Nie potrzebna skarga byłem przy tym i wyzywałeś Royall'a to dostałeś mute na 720 proste. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Dostałeś muta za wyzywanie bo wyzywałeś, był jak najbardziej słuszny. I wznoszę się z prośbą bo bana, nawet o permbana dla Hobbita ponieważ napisał do mnie na steam: ""[00:44] 𝔥𝔬𝔟𝔟𝔦𝔱✞ xyz: e e eluwina royal to frajerzyna szczerze? royal to frajer który się na mnie wypiął i ma już mnie w chuju a jak wbijał 1 razy na serwer to mu pomagałem itp i nie tylko ja więc takie coś to jest frajerstwo i jebie już go"" Hobbit ty ciągle kogoś wyzywasz bądz nadużywasz mikrofonu więc nie dziw się że jest taki duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 10 minut temu, mNk napisał: szczerze? royal to frajer który się na mnie wypiął i ma już mnie w chuju a jak wbijał 1 razy na serwer to mu pomagałem itp i nie tylko ja więc takie coś to jest frajerstwo i jebie już go"" to prawda ahahahaah 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 24 minuty temu, Wisieneczka napisał: wyzywałeś Royall'a Nie wyzywałem go 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlax Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Potwierdzam tą skargę Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez zlax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Teraz, zlax napisał: Potwierdzam Co potwierdzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsalon Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 royal jest do wyjebania, dzieciak sie poczuwa za mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) 11 godzin temu, Shrek napisał: odpowiedziałem mu z paroma przekleństwami a ten mi wlepił muta na 720. Paroma przekleństwami... Mute poprawnie nadany więc skarga do odrzucenia. Ja bym ci dał na dłużej bo nie ma żadnej poprawy twojego zachowania po licznych karach. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Belz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Mute nadany słusznie, ale powinien być o wiele krótszy, lecz to nie ode mnie zależy. Shrek nie powinieneś odpowiadać mu "paroma" przekleństwami. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez IGOR8YO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Hobbit i ty masz jeszcze czelność pisać skargę ?! "Ok, no to mnie banuj kurwo" takie zwroty do administratora ? "przyjebałeś się do mnie nie wiem" Przeszkadzałeś w prowadzeniu? TT wybiera sobie LR a ty się wtrącasz nie potrzebnie. Mute jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi