hobbit Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/VerifiedPremiumAccount/ Link do steam oskarżonego: nie mam Nick oskarżonego: Kinderking coś takiego Opis sytuacji: Typeczek przeszkadza mi w prowadzeniu. Mówiąc jak to on "przecież moge bejtować jest to w regulaminie". No tak możesz ale nie gdy ja wydaje polecenia wchodząc tym samym mi w słowo. Podam przykład : chce iść na spleefa w 6/5 osób wydaje tam polecenie aby za mną szli. Mówię mu żeby nie bejtował, ale co tam zbejtował znów i popsuł cała zabawe. Serwer: CSGO Jailbreak Dowody: Mapa : jb_lego_jail_2k17b Godzina : 20:55 - 21:28 Runda 1/2 lub 3. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Akurat to prawda wchodził mu w co 2 słowo. Shrek mówił żeby ich nie bejtować a on i tak swoje na przykład zabijając 3 os gdy było 8 bez sensu się zachowójąc i chroniąc się regulaminem lub mówiąc że to jego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 mute dla kindera na 180min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi