swiety Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Link do steam swiety: https://steamcommunity.com/profiles/76561199037486253 Link do steam oskarzonego: https://steamcommunity.com/id/Tabor_/ Nick oskarzonego: @ Tabor Opis sytuacji: Dostałem bana za obrażanie admina [niesłuszne], a taryfikator banów mówi jasno że admin nie może nadać mi bana a tylko gaga/muta. Dodatkowo przy odwołaniu od bana, pisząc zaraz po tej sytuacji @Ciosek odrzucił moje odwołanie mówiąc że nie ma demka. Taryfikator mówi jasno że obrażanie graczy = gag/mut od 30 minut do 12 godzin. Ban nadany nie słusznie - nawet jeśli by takowa sytuacja się zdażyła, admin Tabor nie zna taryfikatora banów oraz go nie przestrzega. Serwer: Hide And Seek Dowody: [GOTV] 2020-04-15 20:07 | Nie pamiętam mapy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Miałem wolny czas teraz, więc rozpisałem demko z mapy dd2, która była grana podczas całej sytuacji. Spoiler 12:30 - wbija gracz święty na serwer 12:30 - 19:00 // Nic nie znaczące rozmowy o ruletce [na co obstawiać itp] 17:30 - 19:00 konwersacja latam bo chcę i gracza kubuś na temat kredytów, gdzie było lekkie nadużywanie mikrofonu przez tego pierwszego. 18:50 - mut dla latam bo chcę [30 minut] 19:00 - święty dostał niesłusznego muta za nadużywanie - w tym samym czasie odmutowany zostaje latam bo chcę - pomimo ciągłego nadużywania mikrofonu. 21:00 - armani zobacz pw 21:15 - i kto mi dał 21:25 - no pewnie tabor 21:37 - armni zobacz pw 22:00 - ku*wa jeb*ć was wszystkich ku*wa z*ebanego hns kurwa ch*je pierdolone nolify jeb*ne grające hide and seeka od ranaa ku*wa do n [cytat admina, który cytowałem na forum] 22:46 - black bedzie 23:40 - latam ja ci powiedzialem ze black bedzie 24:11 - dawaj blacka latam 28:17 - dobra krotka pilka kto mi dal muta 28:32 - michal to ty mi muta dales 29:24 - michal ty mi muta dales 30:05 - janek 30:10 - ty mi muta dales 30:54 - tabor Twoja indolencja intelektualna nie obliguje do prowadzenia z tobą tej niemerytorycznej konwersacji.32:27 Gracz święty został zbanowany Zero słów na temat powodu zbanowania na serwerze przez admina do końca mapy. Ominąłem teksty typu !ruletka !kredyty bądź !kpn by nie przedłużać tego wpisu. To co się działo na admin bądź Vip czacie niestety nie wiem. Najlepiej jeśli sam admin wypowie się na temat ów bana, jednak moim zdaniem mut jak i ban został nadany bez żadnych podstaw.Wiem, że robię nie swoją robotę na forum, ale kilku leniuchów na forum jest i dzięki temu będą mieć więcej czasu na leniuchowanie 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Idź tam święty swojego vaca pilnuj 1 1 SPAM, nic nie wnosisz do tematu, kolejne posty nic nie wnoszące do tematu będą nagradzane warnem Przez NiceOne, 16 Kwietnia 2020, edytowane 16 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 18 godzin temu, uSzanowankoo napisał: 12:30 - 19:00 // Nic nie znaczące rozmowy o ruletce [na co obstawiać itp] Przez ponad 6min rozowa o ruletce jest to nadużywanie. 19 godzin temu, uSzanowankoo napisał: 17:30 - 19:00 konwersacja latam bo chcę i gracza kubuś na temat kredytów, gdzie było lekkie nadużywanie mikrofonu przez tego pierwszego. To jest drugie nadużywanie. 19 godzin temu, uSzanowankoo napisał: 30:54 - tabor Twoja indolencja intelektualna nie obliguje do prowadzenia z tobą tej niemerytorycznej konwersacji. Można podpiąć to pod prowokacje/obrazę admina :>> Tak więc ban jest słuszny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 1 "nadużywanie" - przez ten czas były rozmowy tylko na temat ruletki, nie było w nich obrażania gracza Tabor. Nie były to ciągłe rozmowy przez ten czas tylko co jakiś czas rozmowa na temat co obstawić - ja tam nadużywania nie zauważyłem. 2. 2 nadużywanie dotyczy innego gracza, którego admini hns odmutowali. Za karę został ukarany gracz swięty [piszący skargę] a nie odzywał się przez prawie 2 minuty na serwerze. 3. Można to podpiąć albo nie. Tak samo ten post można podpiąć pod spam [w sensie twój]. Nie wiem czy sprawdzałeś demko bo jak widzę to tego nie zrobiłeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 20 minut temu, uSzanowankoo napisał: "nadużywanie" - przez ten czas były rozmowy tylko na temat ruletki, nie było w nich obrażania gracza Tabor. Nie były to ciągłe rozmowy przez ten czas tylko co jakiś czas rozmowa na temat co obstawić - ja tam nadużywania nie zauważyłem. Podczas nadużywania można nie obrażać gracza wiesz o tym? 20 minut temu, uSzanowankoo napisał: 2 nadużywanie dotyczy innego gracza, którego admini hns odmutowali. Za karę został ukarany gracz swięty [piszący skargę] a nie odzywał się przez prawie 2 minuty na serwerze. okey. 20 minut temu, uSzanowankoo napisał: 3. Można to podpiąć albo nie. Tak samo ten post można podpiąć pod spam [w sensie twój]. Odpowiadam na twoją rozpiskę jak admin mógł patrzeć na to . 20 minut temu, uSzanowankoo napisał: Nie wiem czy sprawdzałeś demko bo jak widzę to tego nie zrobiłeś. Czytaj wyżej więc nie oglądałem zaraz się do tego zabieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 mute niesłuszny ban tak samo niesłuszny @ uSzanowankoozwracam honor :33 (rób screna więcej się to nie powtórzy) zostawiam sprawę dla m@ @ DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 myślę że ban słuszny ponieważ świety obraził admina za co został ukarany świety: tabor Twoja indolencja intelektualna nie obliguje do prowadzenia z tobą tej niemerytorycznej konwersacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Ja myślę że za takie coś powinien być gag a nie od razu ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 @ Tabor według regulaminu powinieneś zgagować gracza a potem banować. Więc dlatego twierdzę wraz z @ uSzanowankooże ban jest niesłuszny bo powinieneś wpierw pójść taką kolejnością. 1. Mute 2. Gag 3. Ban jeśli gracz by obrażał cię na u@. Dlatego zostawiam ową sytuacje dla m@. (ban dalej jest niesłuszny) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Podsumowanie: Uważam, że @ Tabor mógł dać bana za taką "obelgę" gdyż gracz ten dawniej (czasem pod innymi nickami) lubił prowokować administratorów HNS, oraz zdarzały się podobne sytuacje (obrazy) za które był karany długim gagiem oraz mutem. Jednakże każąc zbyt surowo jesteśmy coraz mniej "lubiani" (administratorzy) i gracze mają o nas złe zdanie tak więc nie dajcie się sprowokować @ Admin HNSi miejcie na uwadze że zbyt wysokie kary mogą się na was w przyszłości zemścić. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi