Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na wzorową administracje

Udostępnij

wheemieORbirthday

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: tek najn
Nick admina: Kapi.
Długość bana 240min
Data i godzina: 14.04.2020 godzina ok. 21:10

Serwer: Jailbreak
Powód bana:kultura ,obraza,ucieczka,spam na u@
Mapa: jb_finland

Ogółem najpierw otrzymałem silencea za uciszanie alon3 mana ktory denerwowal polowe serwera i prowokowal innych graczy,dostal on zero ostrzezen gdyby nigdy nic,przechodząc dalej dlatego powiedzialem mu cytuje: zamknij juz pysk) bo mnie irytowal otrzymalem muta za to ze admini nie potrafili mu zwrocic uwagi lub zmutowac,nastepnie dopytywalem sie adminow na u@ dlaczego otrzymalem takowego muta,chcialem po prostu go uciszyc i napisalem po prostu ze admini na tym serwerze nie maja zbyt duzego poziomu wiec po prostu wyszedlem na sekunde z serwera,wracajac na serwer 5minut pozniej otrzymalem bana na 240minut za "wyzywanie" admina,spam na u@ (pytalem sie dlaczego dostalem muta) widac bylo to ich problemem odpowiedziec, W SKROCIE po prostu rozumiem za co dostalem gaga i muta tylko zastanawia mnie za co mnie Kapi zbanował,tyle ode mnie

3 minuty temu, RoyaLL napisał:

Brałem udział w tej całej sytuacji i powtarzam, że męczą mnie już te wasze dziecinne skargi.

Wszystko jest na demku więc nie pozostaje mi nic więcej jak współczuć @ BeeMay'owi :XD::XD::XD:

Ciesz sie Royallku ze na twoje zachowanie jeszcze skargi nie bylo jak spiewales i wyzywales :*
(sory za spam)

Edytowane przez wheemieORbirthday

A wypowiem się odnośnie tego śpiewania i "wyzywania" :D

Wczoraj w nocy poprosiłem wardena o zrobienie "voice of poland" - więc śpiewałem.

(dla ciekawskich polecam obejrzeć demko jak RoyaLL'ek ładnie śpiewa)

A co do "wyzywania" to powiedziałem ze 2 czy 3 słówka do @ mNk"śpiewaj parówo" czy coś takiego.

BYŁEM Z NIM NA TS'IE WIĘC BYŁO TO DLA BECZKI.

Proszę więcej nie płakać w skargach tylko czerpać przyjemność z tego JB !!

Pozdrawiam <3 

Edytowane przez RoyaLL
  • Lubię to! 1
  • Haha! 3
również nic w temacie skargi, bedziesz mial nauczke zeby nie zapychac tematów //spam

Przez PiKe,

3 minuty temu, wheemieORbirthday napisał:

Ciesz sie Royallku ze na twoje zachowanie jeszcze skargi nie bylo jak spiewales i wyzywales :*
(sory za spam)

Z tego co kojarzę byłem wtedy na serwerze nikomu to nie przeszkadzało A twoja skarga jest bezsensu jak cały serwer ci powie że ban słuszny moja opinia.

• Lubię to! 1

22 minuty temu, wheemieORbirthday napisał:

zastanawia mnie za co mnie Kapi zbanował,tyle ode mnie

Twoim zdaniem ciągłe obrażanie adminów na u@  to jest dopytanie się adminów za co dostałeś muta xd?.  "Ogółem najpierw otrzymałem silencea za uciszanie alon3 mana ktory denerwowal polowe serwera" zamknij pysk smietniku czy jakoś tak to jest uciszanie gracza, bo komuś przeszkadza?  Spamiłeś, wyzywałeś mnie i drugiego admina na u@ więc dałem i kicka(jako ostrzeżenie) po czym wróciłeś na serwer, a ja zapytałem się Ciebie "dalej będziesz spamił na u@" a ty zacząłeś pisać "spam" "spam kurwa" itp, a po napisaniu tego uciekłeś z serwera, bo wiedziałeś, że dostaniesz bana. Czy dla Ciebie ucieczka przed banem to jest "po prostu wyszedlem na sekunde z serwera,wracajac na serwer 5minut "? W skrócie podczas tej sytuacji nie mam sobie nic do zarzucenia( nie złamałem ukaraniem Cię żadnego punktu z żadnego regulaminu) obrażałeś administracje na u@ dostałeś kicka, ale on nie poskutkował, więc dostałeś bana.   

Edytowane przez Kapi.
  • Lubię to! 2

50 minut temu, Kapi. napisał:

Twoim zdaniem ciągłe obrażanie adminów na u@  to jest dopytanie się adminów za co dostałeś muta xd?.  "Ogółem najpierw otrzymałem silencea za uciszanie alon3 mana ktory denerwowal polowe serwera" zamknij pysk smietniku czy jakoś tak to jest uciszanie gracza, bo komuś przeszkadza?  Spamiłeś, wyzywałeś mnie i drugiego admina na u@ więc dałem i kicka(jako ostrzeżenie) po czym wróciłeś na serwer, a ja zapytałem się Ciebie "dalej będziesz spamił na u@" a ty zacząłeś pisać "spam" "spam kurwa" itp, a po napisaniu tego uciekłeś z serwera, bo wiedziałeś, że dostaniesz bana. Czy dla Ciebie ucieczka przed banem to jest "po prostu wyszedlem na sekunde z serwera,wracajac na serwer 5minut "? W skrócie podczas tej sytuacji nie mam sobie nic do zarzucenia( nie złamałem ukaraniem Cię żadnego punktu z żadnego regulaminu) obrażałeś administracje na u@ dostałeś kicka, ale on nie poskutkował, więc dostałeś bana.   

Podaj mi jedno wyzwisko ktore napisalem,bo widze ze z zapamietywaniem na tym serwerze jest ciezko napisalem ze sobie pospamie bo nie otrzymalem odpowiedzi napisalem "no spamie sobie" i potem "Jebac" nie odnoszac sie do nikogo i wyszedlem wiec nie musisz naprawde wymyslac niczego zeby sie obronic ale juz mniejsza nie wazne

• Smutne. 1
  • Haha! 1

57 minut temu, RoyaLL napisał:

A wypowiem się odnośnie tego śpiewania i "wyzywania" :D

Wczoraj w nocy poprosiłem wardena o zrobienie "voice of poland" - więc śpiewałem.

(dla ciekawskich polecam obejrzeć demko jak RoyaLL'ek ładnie śpiewa)

A co do "wyzywania" to powiedziałem ze 2 czy 3 słówka do @ mNk"śpiewaj parówo" czy coś takiego.

BYŁEM Z NIM NA TS'IE WIĘC BYŁO TO DLA BECZKI.

Proszę więcej nie płakać w skargach tylko czerpać przyjemność z tego JB !!

Pozdrawiam <3 

Poprawie cie w słówkach: "No kurwa chuju ty śpiewać miales"
I śpiewałes bedac w ct wiec voice of poland cie nie obowiazywalo ;]

Edytowane przez wheemieORbirthday
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności