Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Pionek do ostrzału :o

Udostępnij

ravii

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: ---- 

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/IGonnaHitYa/

Nick oskarżonego: IGonnaHitYa coś takiego. 
Opis sytuacji: Jeden z CT'ków przypadkiem strzelił we mnie więc mnie rozbroił i nie miałem kosy. Admin rozpoczyna zabawę w piłkę nożną i miał świadomość tego że nie mam czym uderzyć przeciwnika aby odebrać piłkę. Po czym chwilę później w arogancki sposób powiedział mi żebym pisał skargę. 
Serwer: JB
Dowody: jb_xsummer coś takiego godzinna 14. Runda 3 bądź 4 nie jestem pewny. 

• Lubię to! 2
  • Smutne. 5

Bezsensowne skargi, byczku jeśli nawet NIE doszło do gry w której nie masz szansy na odzyskanie piłki od drugiego przeciwnika (jeśli ktoś nie wie to piłkę odbiera się poprzez uderzenie kosą przeciwnika, @ raviinie miał takiej możliwości) to po co piszesz skargę, nie mam nic do ciebie ale dobrze wiesz co dzieję się w obecnym czasie na serwerze, wyzwiska, spamy, totalny młyn, nie wspominając o osobach (nie będę wymieniał) które non stop piszą totalnie bez sensu skargi, później @ BeeMayzamiast spędzać czas na serwerze, to siedzi i rozpatruje debilne skargi, Generalnie twoja skarga jest bez sensu i moim zdaniem do zamknięcia, Jeśli nic nie wnoszę tym postem to sory! 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 2

15:42 - Toxic obija @ ravii bez powodu

Później @ raviipowtarzał że nie ma kosy, a jednak troszkę jest ona potrzeba bo nie odbierzesz wtedy piłki przeciwnikowi 

@ IGonnaHitYanie reagował na słowa raviego, mogłeś przeprowadzić zabawę krążkiem hokejowym który był na środku boiska wtedy by nie było faworyzacji.

Skargę zostawiam @ MrWhite

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności