ravii Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Link do steam: ---- Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/IGonnaHitYa/ Nick oskarżonego: IGonnaHitYa coś takiego. Opis sytuacji: Jeden z CT'ków przypadkiem strzelił we mnie więc mnie rozbroił i nie miałem kosy. Admin rozpoczyna zabawę w piłkę nożną i miał świadomość tego że nie mam czym uderzyć przeciwnika aby odebrać piłkę. Po czym chwilę później w arogancki sposób powiedział mi żebym pisał skargę. Serwer: JB Dowody: jb_xsummer coś takiego godzinna 14. Runda 3 bądź 4 nie jestem pewny. 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Beczka trochę jeżeli tt spami kapitulacją heal'em i ogl jest zapierdol to nie wiem jak mam ci dac kapitulacje , poza tym to nie moja wina ze straciłeś nóż. Do grania w piłkę nie jest ci potrzebna kosa. Tak czy siak do tej zabawy nie doszło ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Bezsensowne skargi, byczku jeśli nawet NIE doszło do gry w której nie masz szansy na odzyskanie piłki od drugiego przeciwnika (jeśli ktoś nie wie to piłkę odbiera się poprzez uderzenie kosą przeciwnika, @ raviinie miał takiej możliwości) to po co piszesz skargę, nie mam nic do ciebie ale dobrze wiesz co dzieję się w obecnym czasie na serwerze, wyzwiska, spamy, totalny młyn, nie wspominając o osobach (nie będę wymieniał) które non stop piszą totalnie bez sensu skargi, później @ BeeMayzamiast spędzać czas na serwerze, to siedzi i rozpatruje debilne skargi, Generalnie twoja skarga jest bez sensu i moim zdaniem do zamknięcia, Jeśli nic nie wnoszę tym postem to sory! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 15:42 - Toxic obija @ ravii bez powodu Później @ raviipowtarzał że nie ma kosy, a jednak troszkę jest ona potrzeba bo nie odbierzesz wtedy piłki przeciwnikowi @ IGonnaHitYanie reagował na słowa raviego, mogłeś przeprowadzić zabawę krążkiem hokejowym który był na środku boiska wtedy by nie było faworyzacji. Skargę zostawiam @ MrWhite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Tak czy siak do tej zabawy nie doszło xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @ IGonnaHitYanawet jak nie doszło tej zabawy to jak osoba nie ma noża to nawet nie podchodź do boiska bo to tylko wnerwia ludzi i piszą za takie coś skargi... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi