wiktor2116gengJD Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Mój nick w grze : wiktor Nick oskarżonego: Royall Opis sytuacji : gracze tt po otwarciu celi spamili komendą !repeat również ja wpisałem ją z 3 razy i gdy wpisałem ostatni raz royall nagle tylko mi dał bana na 30 min. Serwer : jb Mapa jb_snow2 Runda 3 albo 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Ostrzegł przed twoim banem kto teraz wpisze komendę "!repeat" dostaje bana. Ty jak na złość, ją wpisałeś i go dostałeś więc nie widzę sensu tej skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nooom? Powiedziałem, że powtórzyłem już 2 razy więc więcej już nie trzeba powtarzać później ze 3 osoby napisały te "/repeat" i powiedziałem, że jeśli jeszcze ktoś takie coś napisze to daje bana - ty tak napisałeś więc dostałeś bana... za przeszkadzanie w prowadzeniu // Ciesz się, że dostałeś tylko 30 min. Nie rozumiem powodu skargi H@H@H@ 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 RoyaLL ostrzegł z 3 razy że jak ktoś jeszcze napisze !repeat to da bana. Napisało to wiele osób ale po ostrzeżeniu wszyscy się uspokoili oprócz ciebie. Ciężko jest prowadzić jak ktoś ciągle tym spami i uważam że ban jest jak najbardziej słuszny. Tym bardziej że 5 min wcześniej dostałeś gaga na 7 dni. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 43 minuty temu, wiktor2116gengJD napisał: Mój nick w grze : wiktor Nick oskarżonego: Royall Opis sytuacji : gracze tt po otwarciu celi spamili komendą !repeat również ja wpisałem ją z 3 razy i gdy wpisałem ostatni raz royall nagle tylko mi dał bana na 30 min. Serwer : jb Mapa jb_snow2 Runda 3 albo 4 Gracz Royal ostrzegł ciebie przed twoim banem więc nie rozumiem skargi A po 2 najwięcej razy spamiles ta komenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 25 minut temu, mNk napisał: RoyaLL ostrzegł z 3 razy że jak ktoś jeszcze napisze !repeat to da bana. Napisało to wiele osób ale po ostrzeżeniu wszyscy się uspokoili oprócz ciebie. Ciężko jest prowadzić jak ktoś ciągle tym spami i uważam że ban jest jak najbardziej słuszny. Tym bardziej że 5 min wcześniej dostałeś gaga na 7 dni. A co to ma to rzeczy że dostałem 5 min temu gaga na 7 dni ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 To, że wszystko naciągasz / przeszkadzasz graczom jak i w prowadzeniu / wyzywasz / przeklinasz /działasz na szkode serwera... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Przy obecnej sytuacji było 2 adminów, którzy uważają tak samo. Dodatkowych 2 graczy potwierdziło tą sytuację. Nie mam powodów, żeby im nie wierzyć dlatego skarga moim zdaniem do odrzucenia. W dodatku twoje kary tylko potwierdzają mnie w tym przekonaniu. Dodatkowo wspomnę o tym, że na demku nie ma dźwięku ani informacji na Chacie odnośnie komendy !repeat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi